Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
Onurrrrrr hani bana yazı ablasııııı;aşkolsun yani.....Biiidenem~fm ve Dj Melegim sizlerle gif ve ayrı ayrı isimler rica etsem mümkünmü ablası.ve ayrıca
Damar Hep Damar Fullllll Damar Biiidenem~fm lütfen sade ve canlı renklerden rica etsem gifi de sana bırakıyorum sen seç mümkünse. Benim tarzımı biliyorsun zaten sen.tşklrrrrrrrr iyi çalışmalar... :roll:
slm birtane site başlıgı da bana yazarmısınız Bizimalemkral.blogcu.com diye şimdiden tsklerr..
slm birtane site başlıgı da bana yazarmısınız Bizimalemkral.blogcu.com diye şimdiden tsklerr..
,
çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk tşklr onurrr.emegine saglık.hepsi bu kadarmı:=))
slm abi bu güzel paylaşımların için çok tşk ederim öncelikle yine sizden iki küçük ricam olacak mümkünse dj mine sizlerle yazarsan bir kaç çeşit birde firari sevdam rica edeyim şimdiden tşk ederim emegine saglık not kalp içinde de yazarsan memnun olurum tşk ler
DJ DERMAN DJ DERMAN SIZLERLE DJ MELEK DJ MELEK SIZLERLE DJ SELİN DJ SELİN SİZLERLE DJ KUMRULAR DJ KUMRULAR DJ TORS GÜLÜ DJ TORS GÜLÜ SİZLERLE YAZARMİSİNİZ ARK
selamlar sizden dj antepli_mehmet sizlerler ismini yapmanızı rica etsem olurmu harektli olursa seviniirmm şmd den tsklerr
tsk elinize saglik
rica ederım gule gule kullanın
DJ YUSUF dj yusuf katlanfm de sizlerle
slmlAR çok tsk edeirm de biraz büyük yazılsadı çok güzel olurduu yine de saolun emeginize saglık
rica etsem bunlari yazarmısınız
dj sevecen
emre
eylul
dj sevecen boyle abi kalpli cicekli olsun rica tsem