Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
YAVFFF ARKADASALAR YOKLAMA DEMISKEN BEN HASTANEDE YATIYORDUM UZUN SUREDIR YOKTUM NICKIM BASKENTIN SESI IDI AMA HAFIZA KAYBI YASADIM UZUN SURE HASTANEDE TRAFIK KAZASI SONUCU UZUN SURE KOMADA SONRA UZUN SURE YATAKLI SERVIS BÖLUMDE IDIM BASKENTIN SESI NICKIMIN SIFRESINI VE NASIL YAPTIGIMI UNUTTUM BASKENTIN_SESI MI YOKSA BASKENTIN--SESI MI ŞİFREMİDE NICKIMIDE UNUTTUM ONA NASIL ULASACAM ACABA
BENDE BURDAYIM VALLA

) GUNUN BIR KISMINI KIŞ UYKUSUNA YATARAK GERI KALAN KISMINI COGUNLUGUNU ALATURKA SITEMIZDE GECIRIYORUM HECCC SORULURMUU BU SORUUU YAVFFFFFFFF

) ÖMRUMUN SONUNA KADAR BURADAYIMMM..

) VALLA
geldı gectı bı bahar bu bahararda var allaturka baharı unutuk ama allaturkayla hala ıc ıceyız herkese selam by atiden ahanda bende burdaymisim
~TATLI--PRENS~, süpersin içimden ne geçiyorsa hepsini yazmışsın tsk

hadi millet gece biter asi gider hepinizide öper Allah rahatlık versin yeni gün umutlarla dolsun byeeee :gelinbakiyim: :d010: :mucuk: :a176: :a227: :b030:
geçmiş olsun
~TATLI--PRENS~, bu arada geçmiş olsun arkadaşım yeni gördüm

(
ayyyy sandim benide ariyosunuz ben hic kaybolmadim ki hep ALLATURKA ailesinin yanindayim :hiding:
Ben Arada burdayim ama hep burdayım :-)
kızlaaaarrrr nerdesiniz yaaaa

((( Deniizzzzz Nisaaaaaaa :aglamak: :aglamak:
Ben arada bi uğrayıp çıkıyorum
Malesef pcm arızalı ve sanırım bir süre daha olamıcam gündüzleri diğer pcden online olabiliyorum ama akşamları babama devretmek zorunda kalıyorum
Forumda uzun süre online olmayı özledim

En çokta tema yapmayı pcm düzelince bol bol tema yapıcam
alalhımya hep calısarak geciyo omrum tatıl yokkı
Tazmanyada Burda
*-*ASİKARDELEN*-*, oy cnmm burdayıkk benimde misafirlerim vardı bende öslemişim hee online olmayı
gunaydin gec kalmadim sanirim bende burdayimmm :b030: uyya kalmisimda
ARADINIZ ALATURKA UYELERI HEPSI ARAZIDIR MSN DE YADA RADIOLARDA LAK LAK YAPIYORLAR :olee: :olee: :olee: :olee:
uyuz lafin banamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :sopalarim:
YOKK HASA SANA DEGIL