Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
SLM YA BIRDA RADYOMUZUN ADRESINI YAPARMISINIZ ZAHMET VERDIK AMA KUSURA BAKMA ARKADASIM ÇOK SAOL IYI GECELER EMEGINE SAGLIK BYY .http://www.ecemfm.wb3.de/
GARDAS BANA SÖYLE CAF CAFLI BI DJ ISMI YAZSAN DJ AYSIN TSK
iso arkadaşım kolay gelsin önce sizden bi ricam olacak www.radyohurman.tr.gg dj yaşar radyo hurman fm sunucunuz yaşar şöyle karışık ayrrı ayrı büyükçe degişik olmasını rica ediyorum sagolun arkadaşım kolay gelsin :thx:
SLM ISOM ABI ONCELIKLE EMEKLERIN ICIN TSKLER EDER BASARILARNIN DEVAMINI DILERIM ABICIM BANA:
RADYOBARONDA DJ*KR@L SIZLERLE
RADYOBARONDA DJ*BARONALP SIZLERLE
RADYOBARONDA DJ*TEKGÜL55 SİZLERLE
RADYOBARONDA DJ*BERNA SIZLERLE
RADYO BARONDA DJ*UNUTULMAZ SIZLERLE
RADYOBARONDA DJ*ÖZGÜR SİZLERLE
RADYOBARONDA DJ *YÜREGINLEGEL SIZLERLE
RADYOBARONDA DJ*KERİM SİZLERLE
BUNLARI 1, SAYFADA DJ NAZARA YAPTIGIN GIFTEN YAPARSAN COK SEVINIRIM KIB AEO ALLAH UTANDIRMASIN ABIM
iso slm
bana yamankiz28 olursa sevinirim bikactane olursada memnun olurum simdiden tskler :up:
slm isom abi sorun vardı heralde çözmüşsün bana dj adı yazmak istemiyosun heralde

hatammı oldu acaba sana karşı ? ben gönül
kolay gelsin isom ;-)
EYVALLAH
çok tskler isommmmmmmm harika olmus ellerine saglık
HARIKA OLAN SIZIN YUREGINIZ ZEYNEP ÇOK TESEKURLER
bundan istiyorum mümkünse BeRiVaN YAZIN kırmızı olsun
Bi istegim daha var
Bundan olsun
Yazıda
αℓỉѕмα вαиα иє уαραcαğỉм вєℓℓỉ σℓмαz вυğυи vαяỉм уαяỉи вỉя∂єи уσκ σℓυяυм Dokunma ßana! Kapanmami$ YaraLarLa doLuyum, 1 yarada sEn açma..
ßeRiVaN
www.heznakim.com
yazabilirmisiniz simdiden cok tskrler ..
NOT DIGER GIFI YAPAM PROGRAMIMDA SORUN VAR ONU SONRADUZELTDIGIMDE YAPEM
tskler abi cok guzel olmus
:thx:
selam bende dj yazisi icin bir site var http://www.3dtextmaker.com/cgi-bin/3dtext.pl ama bir turlu yazdimi radyo da cikartamiyorum simsiyah .indirim isim yok .yardimici olursaniz sevininirim.ne yaptysam olmadi
GIZEM BAKTIM ARKA PILAN TUTMUYOR YAZININ AMA BASKA PROGRAMLA DUZELEBILIYOR URASEM DERSEN PROFILIMDE MSN VAR AL YARDIMCI OLAYIM
isimler cok guzel olmus abımm ellerıne saglık allah razı olsun

:thx: iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
:thx:
SLM YA BIRDA RADYOMUZUN ADRESINI YAPARMISINIZ ZAHMET VERDIK AMA KUSURA BAKMA ARKADASIM ÇOK SAOL IYI GECELER EMEGINE SAGLIK BYY http://www.ecemfm.wb3.de/
İsom cok tskrler eline saglık ama ben bundan cok istemistimmm
lütfen bisiler yapmaya calıssan
bende sans yok zaten
Selam
isom bana da DJ SEREN YAZARMISINIZ LÜTFEN...!
tskler
GARDAS BANA SÖYLE CAF CAFLI BI DJ ISMI YAZSAN DJ AYSIN TSK
iso arkadaşım kolay gelsin önce sizden bi ricam olacak www.radyohurman.tr.gg dj yaşar radyo hurman fm sunucunuz yaşar şöyle karışık ayrrı ayrı büyükçe degişik olmasını rica ediyorum sagolun arkadaşım kolay gelsin :thx: