You are not logged in.

Dear visitor, welcome to AllaTurkaa. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

2,921

Saturday, August 1st 2009, 9:56pm

uy uy uy canım abım ısımler cok guzel olmus allah razı olsun senden cok cok cok tesekkur ederımm ellerıne saglıkk canım abım benım :thx:

kankamm

Beginner

Date of registration: Jul 24th 2009

• Send private message

2,922

Saturday, August 1st 2009, 10:44pm

selamun aleykum iyi geceler BARON*ALP , ALP yazarmısın farklı farklı yazarsanız ısom bey tsk ederız

schlange34

Professional

Date of registration: Jul 12th 2007

• Send private message

2,923

Sunday, August 2nd 2009, 10:14am

ISOM, SenLe poLemige dirmeyecem ama senden ÇaLmadım senin yaptıgın birşeyi kendime maaL etmedim ve haddimide aşmadım aşmamda beni kovma hakkın yok SaygıLı oL az aLda böLümün... senin OLsun dedigini yapacam merak etme...

kral.6767

Beginner

Date of registration: Jul 22nd 2009

• Send private message

2,924

Sunday, August 2nd 2009, 12:50pm

ISO ABI AYNI BUNU GIBI DJ SON KRAL YAPABILIRMISIN BİDE CANLI YAYIN AYNI RENK OLURSA SEVİNİRİM DJ DELİKURTUN RENKGININ AYNISI OLSUN ABI ŞİMDİDEN COK TSKLER YAZILARIN COK GÜZEL YAZIYOSUN ELLERİNE SAGLIK
BİDE BUNUN AYNISI DJ_SON_KRAL YAPARSAN COK COK SEVİNİRİM ABİ RENGİ MAVİ OLSUN :thx:

ISOM

Professional

• "ISOM" is male
  • "ISOM" started this thread

Date of registration: Nov 29th 2008

• Send private message

2,925

Sunday, August 2nd 2009, 2:21pm

Quoted from ""schlange34""

ISOM, SenLe poLemige dirmeyecem ama senden ÇaLmadım senin yaptıgın birşeyi kendime maaL etmedim ve haddimide aşmadım aşmamda beni kovma hakkın yok SaygıLı oL az aLda böLümün... senin OLsun dedigini yapacam merak etme...

poLemige girsen ne yazarki anca atesin kadar yer yakarsin gelip burda milletin isdeklerini karisdiriyorsun benim isimi engelliyorsun ben bunu ancak saygısızlık görurum kalmıs sagıdan bassetmisin burda önce sen kendini bakceksin sonra baskarını soygı öretceksin ayrıca bölümümden kovamkdada haklıyım defalarca aynı seyı yaptın uyarıldıgın halde sanırım senin anlayısında gıt bölümü takip et kacıncı yapısın seninle muhatap bile olmak isdemiyorum cevap yazma lütfen senin ayarını dusemem :x:

ISOM

Professional

• "ISOM" is male

• Send private message

2,926

Sunday, August 2nd 2009, 2:23pm

Quoted from ""d_e_l_i_k_u_r_t""

uy uy uy canım abım ısımler cok guzel olmus allah razı olsun senden cok cok cok tesekkur ederımm ellerıne saglıkk canım abım benım :thx:
:sevgi:

ISOM

Professional

• "ISOM" is male

• Send private message

2,927

Sunday, August 2nd 2009, 2:45pm

kral.6767

Beginner

• Send private message

2,928

Sunday, August 2nd 2009, 3:07pm

ISO ABI AYNI BUNU GIBI DJ SON KRAL YAPABILIRMISIN BİDE CANLI YAYIN AYNI RENK OLURSA SEVİNİRİM DJ DELİKURTUN RENKGININ AYNISI OLSUN ABI ŞİMDİDEN COK TSKLER YAZILARIN COK GÜZEL YAZIYOSUN ELLERİNE SAGLIK

ISOM

Professional

• "ISOM" is male

• Send private message

2,929

Sunday, August 2nd 2009, 3:23pm

Quoted from ""kankamm""

selamun aleykum iyi geceler BARON*ALP , ALP yazarmısın farklı farklı yazarsanız ısom bey tsk ederız

kral.6767

Beginner

• Send private message

2,930

Sunday, August 2nd 2009, 3:25pm

ISO ABI AYNI BUNU GIBI DJ SON KRAL YAPABILIRMISIN BİDE CANLI YAYIN AYNI RENK OLURSA SEVİNİRİM DJ DELİKURTUN RENKGININ AYNISI OLSUN ABI ŞİMDİDEN COK TSKLER YAZILARIN COK GÜZEL YAZIYOSUN ELLERİNE SAGLIK ABİ RİCA EDİYORUM BİZE NİYE YAPMIYOSUN ATLIOSUN

by seda

Trainee

• "by seda" is female

Date of registration: Jul 28th 2009

• Send private message

2,931

Sunday, August 2nd 2009, 3:50pm

slm abi nasilsin umarim iyisindir affina siginarak senden bir kac dj ismi daha isticektim radyoda yayin yapan arkadaslar icin. DJ ALPER ve DJ CAVAN-HAKAN ve DJ BAKILI-KIZ VE DJ SOYLU-SEVDAM ve DJ FERAHAN ve DJ MUAMMER ve DJ HARDASAN . cok cesitli renkli parlak olursa iyi olur abim radyodaki arkadaslar adina cok cok cok tskelr ederim abim eline koluna saglik sonsuz saygi ve sevgilerimle. tekrar özur dilerim abi simdi belkide diyorsunki bu kacinci istegi oldu diye kusuruma bakma hakkini helal et bana yazdilarin cok isime yariyor arkadaslar bunlari nerden aldin böyle diye sordular bende cook iyi bir saygi deger bir abim var o hazirladi dedim onlarda bizde isteriz dediler bende abime bir sorayim dedim kabul ederde yaparsa hay hay aeo kibb abimm tsklerrr. 100 kb gecmesin abim bana en son yazdigini okudum dedigini yazdigini denedim ama yinede olmadi yardimci olursan sevinirim abim

ISOM

Professional

• "ISOM" is male

• Send private message

2,932

Sunday, August 2nd 2009, 4:14pm

Quoted from ""kral.6767""

BİDE BUNUN AYNISI DJ_SON_KRAL YAPARSAN COK COK SEVİNİRİM ABİ RENGİ MAVİ OLSUN :thx:

sevdayeli

Professional

Date of registration: Jan 22nd 2009

• Send private message

2,933

Sunday, August 2nd 2009, 5:02pm

tşkler isom emeginize sağlık ama ben ayyıldızlı hareketli olandan istemiştim :(( yinede tşk ederim başarılarınızın devamını dilerim

2,934

Sunday, August 2nd 2009, 6:12pm

abim yine costurmus isimlerii emege saygı duymak lazım :D ellerıne saglık abimmmmm ((ÖZGÜR))

ISOM

Professional

• "ISOM" is male

• Send private message

2,935

Sunday, August 2nd 2009, 9:11pm

Quoted from ""sevdayeli""

tşkler isom emeginize sağlık ama ben ayyıldızlı hareketli olandan istemiştim :(( yinede tşk ederim başarılarınızın devamını dilerim

HANGISINDEN OLDUNU ALINTI YAPARSAN SEVINIRIM YOKSA KARISDIRIM NE YAZILCEGINI BIRDE ALINTI YAP GÖREM YETERLI

ISOM

Professional

• "ISOM" is male

• Send private message

2,936

Sunday, August 2nd 2009, 9:11pm

Quoted from ""d_e_l_i_k_u_r_t""

abim yine costurmus isimlerii emege saygı duymak lazım :D ellerıne saglık abimmmmm ((ÖZGÜR))

EYVALLAH ÖZGUR SAOLSIN CAN

2,937

Sunday, August 2nd 2009, 9:20pm

EMEĞE HER ZAMAN SAYGIM SONSUZDUR ABIMMM TESEKKUR ETMEGI DE SEVERIMM ELLERINE SAGLIKK.....

• "dj_zaLim_KraL" is male

Date of registration: Apr 17th 2009

• Send private message

2,938

Sunday, August 2nd 2009, 9:33pm

slm abi bende dj merve dıye ıstemıstım ama :S

• "dj_zaLim_KraL" is male

Date of registration: Apr 17th 2009

• Send private message

2,939

Sunday, August 2nd 2009, 9:37pm

slm abi bende dj merve dıye ıstemıstım ama :S

acikader

Beginner

Date of registration: Jul 30th 2009

• Send private message

2,940

Monday, August 3rd 2009, 2:34am

Slm abi sana bir kac isim daha yaptirmak istiyorum

Dj Zümrüt hosgeldiniz Kayseri*fm* iyi dinlemeler iyi sohbetler
Dj Esmerbomba kayseri*fm* hosgeldiniz iyi dinlemeler iyi sohbetler
Dj Mustafa canli yayinda sizlerle tum hiziyla devam ediyor hos sohbetler dileriz..
(3 nikde flashli olsun lutven)