Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
uy uy uy canım abım ısımler cok guzel olmus allah razı olsun senden cok cok cok tesekkur ederımm ellerıne saglıkk canım abım benım :thx:
selamun aleykum iyi geceler BARON*ALP , ALP yazarmısın farklı farklı yazarsanız ısom bey tsk ederız
ISOM, SenLe poLemige dirmeyecem ama senden ÇaLmadım senin yaptıgın birşeyi kendime maaL etmedim ve haddimide aşmadım aşmamda beni kovma hakkın yok SaygıLı oL az aLda böLümün... senin OLsun dedigini yapacam merak etme...

ISO ABI AYNI BUNU GIBI DJ SON KRAL YAPABILIRMISIN BİDE CANLI YAYIN AYNI RENK OLURSA SEVİNİRİM DJ DELİKURTUN RENKGININ AYNISI OLSUN ABI ŞİMDİDEN COK TSKLER YAZILARIN COK GÜZEL YAZIYOSUN ELLERİNE SAGLIK
BİDE BUNUN AYNISI DJ_SON_KRAL YAPARSAN COK COK SEVİNİRİM ABİ RENGİ MAVİ OLSUN :thx:
ISOM, SenLe poLemige dirmeyecem ama senden ÇaLmadım senin yaptıgın birşeyi kendime maaL etmedim ve haddimide aşmadım aşmamda beni kovma hakkın yok SaygıLı oL az aLda böLümün... senin OLsun dedigini yapacam merak etme...
poLemige girsen ne yazarki anca atesin kadar yer yakarsin gelip burda milletin isdeklerini karisdiriyorsun benim isimi engelliyorsun ben bunu ancak saygısızlık görurum kalmıs sagıdan bassetmisin burda önce sen kendini bakceksin sonra baskarını soygı öretceksin ayrıca bölümümden kovamkdada haklıyım defalarca aynı seyı yaptın uyarıldıgın halde sanırım senin anlayısında gıt bölümü takip et kacıncı yapısın seninle muhatap bile olmak isdemiyorum cevap yazma lütfen senin ayarını dusemem :x:
uy uy uy canım abım ısımler cok guzel olmus allah razı olsun senden cok cok cok tesekkur ederımm ellerıne saglıkk canım abım benım :thx:
:sevgi:

ISO ABI AYNI BUNU GIBI DJ SON KRAL YAPABILIRMISIN BİDE CANLI YAYIN AYNI RENK OLURSA SEVİNİRİM DJ DELİKURTUN RENKGININ AYNISI OLSUN ABI ŞİMDİDEN COK TSKLER YAZILARIN COK GÜZEL YAZIYOSUN ELLERİNE SAGLIK

ISO ABI AYNI BUNU GIBI DJ SON KRAL YAPABILIRMISIN BİDE CANLI YAYIN AYNI RENK OLURSA SEVİNİRİM DJ DELİKURTUN RENKGININ AYNISI OLSUN ABI ŞİMDİDEN COK TSKLER YAZILARIN COK GÜZEL YAZIYOSUN ELLERİNE SAGLIK ABİ RİCA EDİYORUM BİZE NİYE YAPMIYOSUN ATLIOSUN
slm abi nasilsin umarim iyisindir affina siginarak senden bir kac dj ismi daha isticektim radyoda yayin yapan arkadaslar icin. DJ ALPER ve DJ CAVAN-HAKAN ve DJ BAKILI-KIZ VE DJ SOYLU-SEVDAM ve DJ FERAHAN ve DJ MUAMMER ve DJ HARDASAN . cok cesitli renkli parlak olursa iyi olur abim radyodaki arkadaslar adina cok cok cok tskelr ederim abim eline koluna saglik sonsuz saygi ve sevgilerimle. tekrar özur dilerim abi simdi belkide diyorsunki bu kacinci istegi oldu diye kusuruma bakma hakkini helal et bana yazdilarin cok isime yariyor arkadaslar bunlari nerden aldin böyle diye sordular bende cook iyi bir saygi deger bir abim var o hazirladi dedim onlarda bizde isteriz dediler bende abime bir sorayim dedim kabul ederde yaparsa hay hay aeo kibb abimm tsklerrr. 100 kb gecmesin abim bana en son yazdigini okudum dedigini yazdigini denedim ama yinede olmadi yardimci olursan sevinirim abim
tşkler isom emeginize sağlık ama ben ayyıldızlı hareketli olandan istemiştim

( yinede tşk ederim başarılarınızın devamını dilerim
abim yine costurmus isimlerii emege saygı duymak lazım

ellerıne saglık abimmmmm ((ÖZGÜR))
tşkler isom emeginize sağlık ama ben ayyıldızlı hareketli olandan istemiştim

( yinede tşk ederim başarılarınızın devamını dilerim
HANGISINDEN OLDUNU ALINTI YAPARSAN SEVINIRIM YOKSA KARISDIRIM NE YAZILCEGINI BIRDE ALINTI YAP GÖREM YETERLI
abim yine costurmus isimlerii emege saygı duymak lazım

ellerıne saglık abimmmmm ((ÖZGÜR))
EYVALLAH ÖZGUR SAOLSIN CAN
EMEĞE HER ZAMAN SAYGIM SONSUZDUR ABIMMM TESEKKUR ETMEGI DE SEVERIMM ELLERINE SAGLIKK.....
slm abi bende dj merve dıye ıstemıstım ama
slm abi bende dj merve dıye ıstemıstım ama
Slm abi sana bir kac isim daha yaptirmak istiyorum
Dj Zümrüt hosgeldiniz Kayseri*fm* iyi dinlemeler iyi sohbetler
Dj Esmerbomba kayseri*fm* hosgeldiniz iyi dinlemeler iyi sohbetler
Dj Mustafa canli yayinda sizlerle tum hiziyla devam ediyor hos sohbetler dileriz..
(3 nikde flashli olsun lutven)