Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
abicim ellerinize sağlık cok güzel olmuşlar szden bi ricam daha olabilirmi eğer çok olmuyosam bide Dj*=kaLpsiz= ~Dj*Sude~ Dj*Ayse Dj*Derya Dj*CadikiZzZ YAZARMISINIZ SAYGILARIMLA
Slm MasaL Fm Diye Yazarmisi ABİ bır kac sesıt
dj gönülgülü sizlerle dj keemturu sizlerle yazabilirmisiniz acaba rica etsem gönülgülüsarı keemturu pembe olsun lütven ilk baştaki sayfada olan kalpli ayyıldızlı sekilden olursa sevnirim tşkler simdiden
ya ben 1 numaralı yazıya posofun gururu ve dj imaj yazdırrmak ıstıyorum mukmkunse edit--msn yardımcı olurmusunuz
TSKLER ISO ABI ELINE EMEGINE SAGLIK NE KDAR TESEKKUR ETSEM AZDİR ELİNE MEGİNE YÜREGİNE SAGLİK WWW.RADYOAVSAR.COM DJ ahmet eker beklerim abi
dj_zaLim_KraL, dj_zaLim_KraL,
DJ Garaqiz SİZLERLE diye gif yapamazmıssın
not gifiniz daha once yapildi en gec 24 saat içinde yapılıyor lütfen takip edin

DJ_SON_KRAL İLE BİRLİKTESİNİZ DJ BU ÖRNEKTEKİ GİBİ OLABİLİR Mİ YAPARSANIZ COK SEVİNİRİM ŞİMDİDEN TSKLER EDERİM BİZE YAZDIGIN YAZILARDAN DOLAYIDA COOK COK TSKLER AYNI ÖRNEKTEKİ RENK OLURSA COK SEVİNİRİM TSKLER
Hayirli Geceler ISO Bey
Her Zamanki Gibi yine Harika
Ellerinize, Emeginize Saglik ins
Cok tskler..
Saygilar.....!
:sevgi: :sevgi: :mucuk:
çokk sağol abicim emegine ellerine sağlık saygılarla
:thx:

DJ_SON_KRAL İLE BİRLİKTESİNİZ DJ BU ÖRNEKTEKİ GİBİ OLABİLİR Mİ YAPARSANIZ COK SEVİNİRİM ŞİMDİDEN TSKLER EDERİM BİZE YAZDIGIN YAZILARDAN DOLAYIDA COOK COK TSKLER AYNI ÖRNEKTEKİ RENK OLURSA COK SEVİNİRİM TSKLER
isdeginiz yapıldı defalarca yazmayın lütfen
DJ_BOZKURT DJ_EFSANE_67 VA DJ_EROL_67 DJ_EREN_67 BANA BUNLARDAN BIR KAÇTANE YAZARSAN SEVİNİRİM ŞİMDİDEN TSKLER
isdek hakkınız bıtmısdır kral
Abi slm ben sizden 5 numaradan istemistim ama sanirim yanlis anlaşıldım
rica etsem aynı yaziyı 5 numara olan havai fisekli giften 2 adet yazarmisiniz
-DJ TALİP
KRAL DJ-
-DJ CEM-
abii 5 numara havai fisekli olandan istiyorum ben
TEŞEKKÜRLER
dogan defalarca yaptım sana isdek hakkin bitti karsedimm saygılarr
slm abim cookk cok sagol ellein dert görmesinnn harikasin ama yazdiklarinin ikitanesi KB si buyuk olmus yani ekran almadi kabul etmedi 100kb den büyük olmus rica etsem tekrardan yazabilirmisin sana zahmet: DJ CANSIN ILE CANDAN DAKIKALARA HOS GELDINIZ ve TASBURUN_KIRELERI DJ MESUT SIZLERLE bunlarin kb si büyük olmuss.: ayrica (((( DJ MESUT SIZLERLE ve DJ TASBURUN_KIRELERI SIZLERLE bunuda yazarsan sevinirim abi sonsuz saygi ve sevgilerimle
ABİLERİN KRALI HER ZAMAN KI GIBI ISIMLERI COSTURMUSSUN COK GUZEL YAPMISSIN HEPSINI KIMSE TSK ETMIYO BAGRI BEN YAZIYIM :thx: ELLERINE SAGLIKK