You are not logged in.

Dear visitor, welcome to AllaTurkaa. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

ASIRUZGAR

Trainee

• "ASIRUZGAR" started this thread

Date of registration: Nov 10th 2008

• Send private message

1

Wednesday, July 22nd 2009, 9:39pm

ses efekti yayinlamak

selam herkese hayirli gecelr benim bir sorum olacaktti kusura bakmayin ama radyoda kendi sesimizle bir fon muzigi ekliyerek sarki aralarinda yayinlamak istiyorum mesela ilacgibi radyo yada damarin tek adresi gibi felan mikten yapiyorum guzel olmuyor sesi bir yere nasil muzikle kayit edip yayinlarim sarki aralarinda boyle bir ses kayit edici program varmidir .simdiden ilgilenen arkadaslara cok tesekur ederim saygilar

2

Wednesday, July 22nd 2009, 9:49pm

neroyu kullan

ASIRUZGAR

Trainee

• Send private message

3

Wednesday, July 22nd 2009, 9:51pm

nasil kullanacam bilmiyomki ozur dilerim beratcan agbim

ASIRUZGAR

Trainee

• Send private message

4

Wednesday, July 22nd 2009, 9:58pm

biraz anlatirmisn beratcan agbi kusura bakma rahatsiz eidyorum ama pek anlamadim nasil yapacagimi

5

Wednesday, July 22nd 2009, 10:00pm

Nero Wave Editrörle yapabilirsin net ve temiz kayıt yapar

Neroyu aç Wave editor seçeneğine tıkla karşına bu ekran gelcek kırmızı yuvarlak butona tıkladığın anda kayıt işlemi başlar konuştuğun herşeyi net bir kayıt olarak kaydeder

daha sonra istersen üstteki menü ayarlarından istediğin şekli verebilirsin kaydettiğin sese eko,delay vs .vs gibi

ASIRUZGAR

Trainee

• Send private message

6

Wednesday, July 22nd 2009, 10:03pm

size ne kadar tskr etsem azdir cok cok tesekur ederim agbim

mithat29

Beginner

Date of registration: Mar 1st 2009

• Send private message

7

Thursday, July 23rd 2009, 12:18pm

Böyle bir baslik actigi icin önce ASIRUZGAR'a vede en önemlisi engin aciklamalariyla bize adeta egitmenlik yapan BERATCAN kardesimize cok tesekkürlerimi sunarim.
Benimde isime yarayacak sayenizde.

Emeginize saglik.