Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
başın sagolsun abi allah yakınlarına sabır versin :cry:
dostlarımız saolsun gonul eyvallah
selam ıso cok harıka olmus dj ısmım yukardakı cok beyendım
ÖTEKINI ALDIM GÖRDÜM
BIKAC DENISIK YAPARMISIN RICA ETSEM
DJİSOCAN DIYE BIKAC DENISIK YAPA BILIRMISIN RICA ETSEM ELINE SAGLIK GÜZEL OLMUS
çok çok teşekkürler kardeşim ALLAH razı olsun ne muradın varsa versin yüce mevlam = ben muammer yüksel
slm sayfa 105 de biz nick isimleri istemistik görmediniz galiba rica etsek onlari yaparmisiniz şimdiden tşk ederiz iyi akşamlar allahasmarladık bby
melihsalih,
arkadaş sıra takibi yaparak geldiği için 105 . sayfaya geldiğinde sizin isteğinizide yerine getircektir siz takipte olun yeterli ok
çok çok teşekkürler kardeşim ALLAH razı olsun ne muradın varsa versin yüce mevlam = ben muammer yüksel
gözden kacırmısım özur kardesim isdegin hazır gule gule kullan
çok tşk ederim isimler çok güzel olmuş ben bide havyi fişekli gibi vs damarın kraliçesi dj göznül sizlerle çeşit bol olsa sevinirim şimdiden çok tşk ederim :sevgi:
slm ben gönül diyer yazdıgım msj yanlış yazmışım

damarın kraliçesi dj gönül sizlerle ilk sayfadaki havayi fişekli gibi çeşit bol olursa sevinirim çok tşk ederim diyer dj isimleri çok süper olmuş ellerine saglık
Dj Yazisi
Dj Yazilari harika olmus :up:
Bende Dj ve Radyo Basligi Yazisi rica ediyorum
YESIM
ERENCANLAR FM
simdiden Tesekkürler :lol:
HAYIRLI AKSAMLAR iSOM KARDESiM SiZE COKKKKK TSK EDERiM ELLERiNiZE SAGLIK.EVET BEN GERCEKDEN ANLATAMADIM SiZDEN TEKRAR TEKRAR ÖZÜR DiLERiM. :aptal: BANA TURQUAZ VE BEYAZ RENKLERDE Dj_ÖZGÜR YAZISI YUKARDA DJ_YASAR YAZMISINIZ O SEKiLDE OLURSA SEVINIRIM iNSALLAH BU SEFER ANLATA BILMISIMDIR SiMDiDEN TSK EDERiM :sevgi:
ISO ABIM
EMEGIN ICIN TESEKKURLER. ALLAH ISINI GUCUNU RAST GETIRSIN
SAYGILARIMI SUNUYORUM