Okumakta oldugunuz yada daha önce okudugunuz ve cok begendiginiz, etkilendiginiz kitaplari paylasmanizi istiyorum. Benim suana kadar begendigim ve tam bizi yani insanlari, insanlarin yapabileceklerini anlattigina inandigim bir kitabi paylasmak istiyorum.
Kitap adi : Ruhsal Zeka
Yazar : Muhammed Bozdag
Simdiden paylasacaklariniz icin tesekkürler. :book:
Allahim; Kuran-ı Kerimde buyurursun ki: “onlar af dilenirken Allah onlara azap edecek değildir!”
en son okudugum kitap
yazari: Resit HAYLAMAZ
kitabin ismi: Efendimiz
tavsiye ederim peygamber efendimizin hayati anlatiliyor cok akici bir kitap. bunu okuduktan sonra garanti veriyorum hayatinizda bazi seyleri isteyerek degistireceksiniz.
Elbette kitap okuyan var ..Kitap okunmaz mı Ama nedense bizim insanlarımız kitap okumasını pek sevemezler..O yüzden kitap okuyanların sayısı cok azz diye düşünüyorum.....Neysee konuya dönelim
Ben en son, resimde de görüldügü gibi İkbal Gürpınar'ın Benim hala umudum var kitabını okudum..Cok güzell , ders alabilecegimiz bir kitap..İkbal gürpınar herşeyi çok samimice sanki karşılıklı sohbet ediyormuş gibi anlatmış..İnsan bu kitaba başlayınca elinden bırakası gelmiyor o kadar güzel.. Okumanızı tavsiye ederim..
Ask ve Araf isimli kitaplariyla tanistiktan sonra Elif Safak'in (Shafak)'in almanca olan bir kitabini okuyorum bu günlerde - Als Mutter bin ich nicht genug (~Siyah Süt)
Sirada yine yazarimiza ait Firarperest ve Iskender var *okumadiysaniz sizede tavsiyem olsun
Birileri kendini Bir B.. saniyormus, o yüzden geldim
Benımde su an okudugum 3 kitap varr : Biri "Aklından bir sayı tut" JOHN VERDON yazarı. gercekten kitap cok iyi tavsiye ederim kesinlikle
Diğeri de yeni cıkan bir kitap "Gözlerini sımsıkı kapat" yazar yine aynı yazar Jhon verdon
diğer kitabımın adı da "Amak-ı hayal" diye bir kitap yazarı Filipeli ahmet hilmi.