Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
öncelikle cok tsk ederim cok guzel calismalar. benim ögrenmek istedigim..temaya nasıl ekleyecegim..picture yapıp url sini ekliyorum ama hata veriyor.
SLM cok güzel çalişmalariniz var bana da DJEFSANE VE GÜL ADİYLA YAPABİLİR MİSİNİZ
SELAM IYI CUMARTESILER O GÜZEL ELLERINE SAGLIK HERSEY ICIN TESEKÜR EDERIM KENDINE IYI BAK
ısom cok tesekürler emegine saglik
:thx: çok teşekkürler emeğine sağlık ilerleyen günlerde bir daha istersem ayıp etmiş olurmuyum acaba? :emek:
capkına yazdıgınız sekıllerın 2 ıncısı ve 5 ıncısınden de yapabılırmısın dj zalım kral dıye
kardes emeklerıne saglık sana zahmet dj uyusscuk yaparmısın
slm hepside harika olmus tekrar tesekkür ederim emeginize saglik...
benim arkadasimin cok hosuna gitti rica etsem onada yaparmisiniz...
yine kirmizi olursa sevinirim..eger mümkünde süslüde olabilirmi (kalpli tasli felan...) umarim cok olmadim
dj gül
simdiden cok tsk ederim...iyi günler...kalin saglicakla..
öncelikle cok tsk ederim cok guzel calismalar. benim ögrenmek istedigim..temaya nasıl ekleyecegim..picture yapıp url sini ekliyorum ama hata veriyor.
YARDIMCI OLAYIM DİCEM AMA SENİ NASIL BULEMM
SELAM IYI CUMARTESILER O GÜZEL ELLERINE SAGLIK HERSEY ICIN TESEKÜR EDERIM KENDINE IYI BAK
eyvallah çok tesekurler
ısom cok tesekürler emegine saglik
saolsın çok tesekürler
:thx: çok teşekkürler emeğine sağlık ilerleyen günlerde bir daha istersem ayıp etmiş olurmuyum acaba? :emek:
ayıp olmaz buyur gel musait oldugum süre yapmaya calısırım
TsK ETTIM SAOLUN
eyvallah zalim kral
capkına yazdıgınız sekıllerın 2 ıncısı ve 5 ıncısınden de yapabılırmısın dj zalım kral dıye