sitenin anasayfasindaki index i nasil degistire bilirim
slm arkadaslar benim kurmus oldugum bir site var ve ba anasayfasindaki index i degistirmek istiyorum arka palanin biraz cekici ve siyah olasini istiyorum yardimci olursaniz sevinirim simdiden tesekkür ederim yardimlariniz icin
sitenin adresi www.karakaya.deriz.biz girip bir bakin tsk
@ Görele, selam
Sitede Tüm bilgiler mevcut...
Sadece Arama butonunu kullanman yeterli
Senin içib bu defa ben arayip buldum bundan sonra soru sormadan önce bir forumu gez
İşte aradigin bilgiler --->> Tıkla
istek paneli sadece kod yapistirmala olmuyor, birde database lazim.
kimler yazabilir, kimler silebilir, kimler okuyabilir, bilgiler nerde toplanacak, üyelik, modluk, adminlik vs. vs.
arkadaşım kodu yokmu diye sormanıza gerek yokki bak o konuya DjCansu, arkadaşım açıklık getirmiş zaten
benim verdiğim siteden kendinize bir istek defteri hazırlayın size bir link vercek
o linki
kendi radyonuzu koyduğunuz siteye girin istek diye bir başlık açmışsınız oraya link olarak gösterin ayrı bir sayfa olarak açtırcak hepsi bukadar
slm arkadaslar ben umut bir radyo açtım ama herşey güzel sayfa içerde büyük duruyor yani sayfanın yarısı dinleyiciler tarafından görünmüyor bu konuda yardımcı olursanız sevinirim kusura bakmayın biraz acemiyim şimdiden çok tşkler saygılar kolay gelsin....
sayfa içerde büyük duruyor yani sayfanın yarısı dinleyiciler tarafından görünmüyor
hangi sayfa?
flatcast radyosumu indexe büyük geliyor?
Broadcasters's areadan radyonun boyutunu kücült sonra o boyuta göre htmlden iframe kodunu degistir.
AllaTurkaa flatcast yardim bölümünde bu konu hakkind "radyonun boyutune veya sifresini degistir" diye bir baslik var