Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
hareketli nickler sorunum war yardım pLs
k.bakmayın konu açmak zorunda kaldim derdimin dermanını bulamadım
gıfleri yayindayken radyoya koydugumda mozilla öktü hatası verio expolier kapatio lendini sorun ne acaba yardım edebiLirmisiniz[b]
hangi temada hangi gifleri kullaniyorsun...
birseyler , baska birseyle cakisiyor
Herzaman mı veriyor bu hatayı ,
Yoksa sadece 1 seferlikmi verdi firefox ?
firefox her zaman çöktü hatasını veriyor expolierde ayni şekil her zaman kapatiyor..
Peki sadece gif eklediğindemi oluyor temaya ?
Diğer türlü normal çalışıyormu...
evet sadece giflerde sprun yaratıyor normal resim faLan koyabiLiyorum.. :cry:
benim sorularim niye ignora aliniyorsa
kullandigin tema ve gifleri buraya eklersen, belki olumlu bir cevap alabilirsin.
benimde arabam calismiyor, yardimci olabilirmisiniz :tiktik:
ingora alınmak degil sorunun cevabına vericek bişi bulamadım o yüzden =)) temeyla gifi nasıl ekliyim buraya
adac ye üyemisin layla,
üyeysen ara, calistirirlar, üye degilsen yinede ara, hem calistirirlar, hemde üye yaparlar
2 sinin aynı anda hata vermesi enteresan.
-%80 Giflerin boyutu çok büyüktür
- Giflerde hata olabilir
-Tarayıcıyı kastırıyor olabilir.
ingora alınmak degil sorunun cevabına vericek bişi bulamadım o yüzden =)) temeyla gifi nasıl ekliyim buraya
kullandigin temadaki arkaplan
url adresi
ve ekledigin extra grafiklerin
url adresi yeterli
peki napabiLiriz ufak bi gif yapabiLecek oLan warmı aranızda =))
Benim kanımca da birikmiş cookiler yüzünden bu sorunu veriyordur.
Cclenar vb. programlarla bilgisayarını temizledikten sonra tekrar Gif eklemeyi dene emin ol hiçbir sorun kalmayacaktır.
@ Easymail,
adac plus mitglied ( seni mahkemelerde bile süründürebilirim)
layla temada benim degiL gifte ikisinide buraLardan aLdım ama hiç bir temada hiç bir gif oLmuyor zaten flascast'In standart temaLarında biLe uymuyor hata veriyor
başka bir fikri olan varmı acaba ???
bu gifi eklemeyi dene bakalım bir. olmazsa.
ilk önce firefoxdan Araçlar - özelverileri temizle'ye gir tüm şıkları işaretle, temizle.
Firefox'u komple kaldır.
program Files ten vs heryerden sil. tekrar kur.
Tekrar kur. + biz pc'nin ne zamandır bu sorunu verdiğini bilmiyoruz. kurcaladınmı naptın
yada direk bu temayi kullan, icinde fif var ve ben denemistim sorun yapmiyordu...
http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=2138
1.cisi resim görünmüyor 2.si firefoxu daha dün temizledim 2 hafta önce denedim temaya gif eklemeyi hata verdi 2 haftadır aynı sey denemedigim sey kalmadı ama olmadı son care format atmayı dusunuyorm