Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
slm ben deniz yazılar için çok tşk ederim ellerine saglık harika olmuş
edit :sevgi: :sevgi: :sevgi:
slm isom hayırlı günler dilerim.emegine ve ellerine saglık;rica etsem panel 6!daki yazıyı dj melegim olarak yazabilirmisiniz;ve Dj m€l€gim (sarı.kırmızı.beyaz.lilave yesil olarak rica edebilirmiyim 100kb kücük mümkünse.tşklrrrr :thanks:
SELAM KOLAY GELSIN ZAHMET OLMAZSA DENISIK FÜGÜRLERDE YAPARMISIN ZAHMET OLMAZSA
DJKARDELEN
DJ*CILEM
YAPARSANIZ SEVINIRIM SIMDIDEN SAOLUN KOLAY GELSIN
iso abi BY~ZARALI yazarmisin siyah karisik yazarsan sevinirim
YA KUSURA BAKMA ÖZÜR DİLERİM TESSEKÜR EDERİM ÇOK GÜZEL OLMUS
BANADA DJ YAZISI HAZIRLAYABİLİRMİSİNİZ DJ BARAK BEYi OLACAK AMA Bi KAÇ TANE OLSUN
ŞİMDİDEN TŞK
YA KUSURA BAKMA ÖZÜR DİLERİM TESSEKÜR EDERİM ÇOK GÜZEL OLMUS
:sevgi:
..
iso abım sevdigm duygumada bi ism yazarsan sevinirim
dj mavıss** bi arkadasimada dj tayfun walla dört gözle senden bunu bekliyoruz
simdiden emegine saglık
ismail yazdım dedin ama çok aramama ragmen bulamadım mümkünse bana 100 kb geçmemek şartıyla Dj HAZALIMM Dj KATLAN Dj PRENSES DjEMRE ama hareketleri aynı olmasın birde rekli ve degi,şik hareketli "www.katlanfm.com" yazarsan mnn olurum
elinize sağlık bnde kübra istiorum mümkünsee
saol güzel olmuş emeğine salik kardeşim
KÜBOS OLUCAK PARDON

(
Slm;harikasın emegine ve yüregine saglık,cokkkkkkkkk tşk ederim.dj melegim :f025:
selam 3 tane dj ismi istiyom mümkünse cok oluyoz ama idare et yaww şimdiden cok tskler DJ_CANO DJ_NURCAN DJ_FURKAN mumkünse100kb azolsun kolaygelsin allahahıma emanetsin kadersim