You are not logged in.

Dear visitor, welcome to AllaTurkaa. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

Date of registration: Mar 26th 2009

• Send private message

141

Saturday, April 4th 2009, 11:43am

COK TSKLER KARDESIM ALLAH RAZI OLSUN EMEYINE SAGLIKKKKKKKKKKK ISDE BUDURRR

• "memati_5757" is male

Date of registration: Jan 24th 2009

• Send private message

142

Saturday, April 4th 2009, 1:10pm

KARDES COK TESEKUR EDERIM EMEGINE SAYLIKKK YAZILAR COK GUZEL OLMUSS YAZDIGIM GECE HEMEN YAZMISINIZ INANIN COK MEMLUN OLDIMM (ALLAH RAZI OLSUN SIZDEN :türk: :sapka:

• Send private message

143

Saturday, April 4th 2009, 1:54pm

selam benım hareketli olan dj isimleri tamada cıkımıyor sabıt olanlar oluyorr neden acaba aynılarını yazıyom ilgilenrisen sevenırım buyk gelıyorlar ALLAHA EMANETSIN

selam dj isimleri sitiyom yaaprsaniz memnu olurum şidideden çok tsklerr emeyıne yuregine saglık kardesim DJ NAZLI DJ AYBUKE DJ AYSUN DJMELEK DJ ECEM DJ KADİR DJ BERAT DJ LALE DJ DJ MELİKE BIRDE RADYO ISMI YAZARSANIZ :KADERIMSINFM: kolay gelsin kardesim ALLAHIM işlerini ras getirsin ALLAH EMANETSİN
selam dj isimleri sitiyom yaaprsaniz memnu olurum şidideden çok tsklerr emeyıne yuregine saglık kardesim DJ NAZLI DJ AYBUKE DJ AYSUN DJMELEK DJ ECEM DJ KADİR DJ BERAT DJ LALE DJ DJ MELİKE BIRDE RADYO ISMI YAZARSANIZ :KADERIMSINFM: kolay gelsin kardesim ALLAHIM işlerini ras getirsin ALLAH EMANETSİNselam dj isimleri sitiyom yaaprsaniz memnu olurum şidideden çok tsklerr emeyıne yuregine saglık kardesim DJ NAZLI DJ AYBUKE DJ AYSUN DJMELEK DJ ECEM DJ KADİR DJ BERAT DJ LALE DJ DJ MELİKE BIRDE RADYO ISMI YAZARSANIZ :KADERIMSINFM: kolay gelsin kardesim ALLAHIM işlerini ras getirsin ALLAH EMANETSİN
Gelişmiş editöre geç

• Send private message

144

Saturday, April 4th 2009, 2:20pm

Gelişmiş editöre nereden gecem bu konuda bir bilgi versin veya adre sevinirim arkadasım cok saol zahmete giriyon ama hakkını helal et kolay gelsin

dilge

Intermediate

Date of registration: Sep 20th 2007

• Send private message

145

Saturday, April 4th 2009, 2:22pm

slm yeniden yine ben yazdıklarınız için tşkler şimdide bunları isitorum yüzsüzlük mü yapıyorum:)
DilGe
YaREn
tolga
gokhan
selcuk
bayram
turkuazvip
turkuaz
emeginize yüreginize saglıkkkk...

dilge

Intermediate

Date of registration: Sep 20th 2007

• Send private message

146

Saturday, April 4th 2009, 2:24pm

bende de aynı sorun var harektlilerin ebatınımı küçltmek lazım acaba radyodan düşüyorum eklersemm:((

147

Saturday, April 4th 2009, 3:18pm

selam dj cilgin turk ve dj televole yazabilirmiisniz

sefer

Beginner

Date of registration: Sep 20th 2008

• Send private message

148

Saturday, April 4th 2009, 4:42pm

dj cılgın

ROSE*

Trainee

Date of registration: Jan 16th 2008

• Send private message

149

Saturday, April 4th 2009, 4:46pm

DJ UNUTULAN DÖNENLERDEN DEĞİŞİK ŞEKİLLERDE YAZARSANIZ SEVİNİRİM HEPSİ ÇOK GÜZEL OLMUŞ ELİİNİZE SAĞLIK

ISOM

Professional

• "ISOM" is male
  • "ISOM" started this thread

Date of registration: Nov 29th 2008

• Send private message

150

Saturday, April 4th 2009, 4:53pm

Quoted from ""kaderimberat""

selam benım hareketli olan dj isimleri tamada cıkımıyor sabıt olanlar oluyorr neden acaba aynılarını yazıyom ilgilenrisen sevenırım buyk gelıyorlar ALLAHA EMANETSIN

selam dj isimleri sitiyom yaaprsaniz memnu olurum şidideden çok tsklerr emeyıne yuregine saglık kardesim DJ NAZLI DJ AYBUKE DJ AYSUN DJMELEK DJ ECEM DJ KADİR DJ BERAT DJ LALE DJ DJ MELİKE BIRDE RADYO ISMI YAZARSANIZ :KADERIMSINFM: kolay gelsin kardesim ALLAHIM işlerini ras getirsin ALLAH EMANETSİN
selam dj isimleri sitiyom yaaprsaniz memnu olurum şidideden çok tsklerr emeyıne yuregine saglık kardesim DJ NAZLI DJ AYBUKE DJ AYSUN DJMELEK DJ ECEM DJ KADİR DJ BERAT DJ LALE DJ DJ MELİKE BIRDE RADYO ISMI YAZARSANIZ :KADERIMSINFM: kolay gelsin kardesim ALLAHIM işlerini ras getirsin ALLAH EMANETSİNselam dj isimleri sitiyom yaaprsaniz memnu olurum şidideden çok tsklerr emeyıne yuregine saglık kardesim DJ NAZLI DJ AYBUKE DJ AYSUN DJMELEK DJ ECEM DJ KADİR DJ BERAT DJ LALE DJ DJ MELİKE BIRDE RADYO ISMI YAZARSANIZ :KADERIMSINFM: kolay gelsin kardesim ALLAHIM işlerini ras getirsin ALLAH EMANETSİN
Gelişmiş editöre geç

slm bunları bana deneyip cevap verebilirmisin kardesim hatamı bulayım yardımcı olursan sevinirim saygılar
http://imageshack.us/
url leri burdan alıyorsan üye olman gerekir yoksa gösdermez

ISOM

Professional

• "ISOM" is male

• Send private message

151

Saturday, April 4th 2009, 5:20pm

Quoted from ""dilge""

slm yeniden yine ben yazdıklarınız için tşkler şimdide bunları isitorum yüzsüzlük mü yapıyorum:)
DilGe
YaREn
tolga
gokhan
selcuk
bayram
turkuazvip
turkuaz
emeginize yüreginize saglıkkkk...

xedax

Trainee

• "xedax" is female

Date of registration: Feb 24th 2008

• Send private message

152

Saturday, April 4th 2009, 5:23pm

eda
sevda
görkem

ISOM

Professional

• "ISOM" is male

• Send private message

153

Saturday, April 4th 2009, 5:28pm

Quoted from ""sefer""

dj cılgın

edit

ISOM

Professional

• "ISOM" is male

• Send private message

154

Saturday, April 4th 2009, 5:40pm

Quoted from ""by-ilker06""

selam dj cilgin turk ve dj televole yazabilirmiisniz

edit

155

Saturday, April 4th 2009, 5:46pm

emegine saglik ben dj televole demistim yeleovole olmus sanirim ama yine tskler

ISOM

Professional

• "ISOM" is male

• Send private message

156

Saturday, April 4th 2009, 5:55pm

Quoted from ""xedax""

eda
sevda
görkem

edit

157

Saturday, April 4th 2009, 6:02pm

ABI COK OLUYORUM AMA BANA DJ CILGIN TURK BIRDE REMIX YAZABILIRMISIN :blink1:

ISOM

Professional

• "ISOM" is male

• Send private message

158

Saturday, April 4th 2009, 6:14pm

Quoted from ""ISOM""

Quoted from ""kaderimberat""

Gelişmiş editöre geç

slm bunları bana deneyip cevap verebilirmisin kardesim hatamı bulayım yardımcı olursan sevinirim saygılar
http://imageshack.us/
url leri burdan alıyorsan üye olman gerekir yoksa gösdermez

ISOM

Professional

• "ISOM" is male

• Send private message

159

Saturday, April 4th 2009, 8:06pm

iyi günlerde kullan kardesim

edit

mete-mete

Beginner

Date of registration: Feb 17th 2008

• Send private message

160

Saturday, April 4th 2009, 10:07pm

Slm arkadasim banada isim yazarsan menun olurum **DJ EFEM** **CENGIZ** **YAGMUR** DAMLA DENIZ