Dear visitor, welcome to AllaTurkaa. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.
Quoted from ""murat_10""
''Cuma günü tırnağını kesen kimse,bir hafta,belalardan emin olur inş.''
''Cuma,fakirlerin Haccıdır ve müminlerin,gök ehlinin bayramıdır,Cennete de bayram günüdür,Günlerin en iyisi en şereflisi Cuma dır.''
''Cuma günü,iyiliklerin hazinesidir ve güzel şeylerin menbaıdır.''
''arkadaşlar bir konuya deyinmek istiyorum bilmiyorum içlerinizde rabbim nasip edipte hacca gideniniz varmı orada cuma çok farklı ezanı farklı okadar güzel okuyırlar hiç bitmesin diyorsun içinden birde orada beş vakit namazdada bütün dükkanlar marketler mağazalar heryer 15 dk önce kapanıyor ve herkes seccadesini serip dükkan önlerine heryere herangi biryere namazı sabırsızlıkla bekliyorlar çok güzel çok farklı rabbim gitmek isteyipte gidemeyen bütün mümin kardeşlerimize ninelerimize anne babamıza cümlemize tekrarını nasip etsinbir sene oldu ben hala unutamadım inşallah birdaha gitmeyi nasip rabbim çağırsında bizi kabesine davet etsinde inşallah gidelim bu cuma gününda birbirimize dua edelim rabbim gönüllerişmize göre versin
selametle dua ile kalın cumanız mübarek olsun arkadaşlar allaha emanet olun