Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
TÜRKİYEDE İLK
Flatcast Radyolarında Gördümki Dj arkadaşlar ın En Büyük Sıkıntısı dj panel i kullanmalarında zorluk çekmeleri Ve bunun üzerine paneli türkçeleştirmeye karar verdim şimdilik F5 Sürümünü türkçeleştirdim istek üzerine Diğer Sürümleride Türkçeleştirecem Türlçe yama Eketeki Dosyadadır
F5 Sürümü Türkçe Yama İndir link editlenmistir
kotila,
birazdaha açıklmaa yapabilirsen daha faydalı olur yüklenen dosya system32 klasörünün içine yüklenmek istiyor oraya yükleyince flatcast radyo açtığımızda kendi mixeri türkçe olarakmı açılcak negibi özellikleri mevcut
birazdaha detaylı anlatırmısın
beratcan abinin yazdigi gibi biraz daha aciklama yaparmisin on izleme olarak resimde eklersen iyi olur :up:
hatalar var mixerde design toll panelinde normal tr olarak görebiliyoruz
ama mixerde bozukluklar çıkıyor
birazdaha detay verevilirmisiniz kendinizin açtığı mixerde bende çıkan altta olduğu gibi
Tmm Mixerde hatalar var ama ben öle yapma gereksimini duydum çalışmasında hiç bir sorun yok
Evet Sistem32 klasörüne atmanız lazım Windows u nereye kurmursanız C yada D ona gire Windovs klasörüne kurun
kotila, güzel bişeye benziyor yanlız mixerdeki görünen hatayıda düzeltebilme imkanı varsa tabi daha güzel olcak ozaman
peki beratcaqn akşama düzeltip link i yenilecem
kotila,
tşk ederim bekliyoruz ben ekran görüntülerinin bikaçını koydum senin adına inşallah daha da geliştirir bizimle paylaşırsın
sonra flatcast yardım bölümüne alırız başlığını tamamıyle hatasız olduğunda önemli olarak işaretleriz :up:
Üzgünüm malesef bu basligi kitleyip ve linki linki silmek zorundayim!
© 2002-2009 1 mal 1 Software GmbH
Flatcast Producer ve Flatcast Viewer'nin telif haklari tamamiyle 1 mal 1 Software sirketine aitdir, degistirilip baska sitelerde sunulmasina izin verilmiyor!
Eger gercekten birkac kelime ingilizceden rahatsiz olup türkcelestirme ihtiyaci duyanlar C:\WINDOWS\system32\NpFp501.dll belgesini Resource Hacker 3.4.0 (Reshack) veya benzeri bir programla acip istedigi gibi degistire bilir, yalniz sitemizde paylasima sunmasin!
Anlayisiniz icin tesekkürler!