Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
[/b]SLM BENDE BIR DJ NIKI ISTIYORUM DJ LADY OLURSA SEVINIIRI :0010: MM BİRDE BERRAKFM NİKİ İSTİYORUM.. ŞİMDİDEN SAĞOLUN EMEGINE SAGLIK
selam bana bir adet DJ SOMALI ve DJ ERGÜN degisik renklerden mavi ve kirmizi yaparsaniz memnun olurum cani gönülden tesekkür basirilarinizin devamini dilerim
merhaba tşkler emekleriniz için mümkünse DJ BENGÜ DJ YARALI DJ SUSKUN DJ DUYGU tşkler
seckin54[/b [b]seckin54, ], sizden dj fatih yazısı isteyecektim şimdiden elerine salık tskr
slm bende dj merve dj semra dj mehmet dj gece yagmuru dj yagmur dj dayı dj hayal gözlüm istiyorum degişik renklerde olursa sevinirim simdiden tesekkürler
Slm Osi, arkadasim bana doner giflerle, kursun renk, altin renk, ve mavi renklerle, dj lerimizin ismini yazarmisiniz lfn.
((->NEHiR<-)), @__Asi_MaVi__@, ((->CEM<-)), @->DeLi_FiSeK<-@, a_ AyTeN, MeLeK, MiHRi, Dj N€FR€T, EFSANE, Dj GUNEY, Dj_EFULi, Dj CHAT-LAK, NiLGUN tskler
saygilar sevgiler
simdiden tskler
CEM
ossi emegine saglık Dj SEHERYELİ degişik bi kaçtane ltf mümkünse teşekkürler
arkadaşlar bende iki tane d.j dolun@ay istesem mümkünmü acaba şimdiden teşekkürler
ARKADAŞIM BİR YANEDE SARAYLİM59FM YAZABİLİRMİSİNİZ TEŞEKKÜR EDERİM ELLERİNİZE SAĞLIK
Selamlar ben bir kac gün evvel........DJ ÖZEL::: Degisik renklerden altin sarisi ve acik sari ve acik pembe ve altin renginden olmasini rica ediyorum ve... VURGUN yazisi degisik renklerden yaparsaniz sevinirim emeginize saglik
Mistik-007, iyi bakarsan yapdıldın görcen tekrar tekrar ayni sey yazma lütfen
SLM VAYBEE.DAHA ÖNCEDE DJ.ISMI ICIN TALEPTE BULUNMUSTUM HEPSI GÜZELDI TSKLER.YİNE RİCAM OLACAK D.J. BENNU D.J BAHAR D.J POSBIYIK D.J MUSTAFA DJ. MIRAY D.J HARPUTLU DJ. MELEK ŞİMDİDEN KOLAY GELSİN TSKLERR değişik rennklerde olursa sevinirim beyaz mor yeşil sarı kırmızı mavi
değişik renklerde olursa sevinirim mavi kırmızı beyaz yeşil mor
ARKADASLAR BANADA HAREKETLİ YAPARMISINIZ DJ GÜL DİYE VE NASIL EKLIYECEGIMIDE SÖLERSENİZ SEVİNİRİM SIMDIDEN COOOK TSKLER