Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
DJ DUYGU VEDE YARALI YÜREK İSTİYORUM ŞİMDİDEN TSK EDERİM
DJ YARALI DJ BENGÜ DJ SUSKUN DJ DUYGU ŞİMDİDEN TŞK EDERİM EFENDİM
seckin54[/b [b]seckin54, ], sizden dj fatih yazısı isteyecektim şimdiden elerine salık tskr
slm bende dj merve dj semra dj mehmet dj gece yagmuru dj yagmur dj dayı dj hayal gözlüm istiyorum degişik renklerde olursa sevinirim simdiden tesekkürler
vaybee43, sizden dj fatih yazısı isteyecektim simdiden elinize salık tşkr
Merhaba benimde bir kac isteyim olucak eger yapabilirseniz cok sevinirim
simdidenemeklerineze tesekkür ederim
Dj.NIYAZI hareketli ve atesli olursa cok sevinirim
D.Muratanem sade hareketli
ve mümkünse ...............
Canli yayin ADANA ....Köln.....Mersin..... ayri ayri olursa sevinirim
bir kac cesit olursa ricam ...
sonsuz saygilar ve tesekkürler
Buzbagim
merhaba öncelikle tşkler emekleriniz için bende bir ik istek isteyecegim mumkunse ...turkuaz fm... ve ...dj dilge... tşkler
SELAM KOLAYGELSIN YENI GELEN ARKADASLAR VAR BENDEN RICA ETILER
DJ ISMI ICIN YAPARSANIZ SEVINIRIM
DJSEVDAM
DJİLAYDA
BIKACDENISIK OLURSA TABI MÜMKÜNSE YAPARMISIN SIMDIDEN ELINE SAGLIK TESEKÜR EDERIM
Dj EFSANE Dj SEHERYELİ Dj ASİPRENSES www.katlanfm.com 100 kb den küçük olacak lütfen
Slm osi Senden ricam DJ ZAFER VE DJ ÖZGÜR DEGISIK OLARAK yaparsan sefinirim simdiden tskler saygilar >>>> Deli kiz
[/b]SLM BENDE BIR DJ NIKI ISTIYORUM DJ LADY OLURSA SEVINIIRI :0010: MM BİRDE BERRAKFM NİKİ İSTİYORUM.. ŞİMDİDEN SAĞOLUN EMEGINE SAGLIK
selam ossi senden bi ricam daha olcak AMAZON_FM yazabilirmisin bi kac renk hareketli . simdiden tsklrr kolay gelsin.
[/b]SLM BENDE BIR DJ NIKI ISTIYORUM DJ LADY OLURSA SEVINIIRI :0010: MM BİRDE BERRAKFM NİKİ İSTİYORUM.. ŞİMDİDEN SAĞOLUN EMEGINE SAGLIK
Slm osi Senden ricam DJ ZAFER VE DJ ÖZGÜR DEGISIK OLARAK yaparsan sefinirim simdiden tskler saygilar >>>> Deli kiz
SELAM KOLAYGELSIN YENI GELEN ARKADASLAR VAR BENDEN RICA ETILER
DJ ISMI ICIN YAPARSANIZ SEVINIRIM
DJSEVDAM
DJİLAYDA
BIKACDENISIK OLURSA TABI MÜMKÜNSE YAPARMISIN SIMDIDEN ELINE SAGLIK TESEKÜR EDERIM
yazanlar tekrar yazmansın lütfen hepizi olacak tekrar yazani yapmam
bugün allahın iznle hersey olacak
Slm Osi, arkadasim bana doner giflerle, kursun renk, altin renk, ve mavi renklerle, dj lerimizin ismini yazarmisiniz lfn.
((->NEHiR<-)), @__Asi_MaVi__@, ((->CEM<-)), @->DeLi_FiSeK<-@, a_ AyTeN, MeLeK, MiHRi, Dj N€FR€T, EFSANE, Dj GUNEY, Dj_EFULi, Dj CHAT-LAK, NiLGUN tskler
saygilar sevgiler
simdiden tskler
CEM
DJ DUYGU VEDE YARALI YÜREK İSTİYORUM ŞİMDİDEN TSK EDERİM
merhaba öncelikle tşkler emekleriniz için bende bir ik istek isteyecegim mumkunse ...turkuaz fm... ve ...dj dilge... tşkler