Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
bende istiyorummmmmmm
DJ NURVANA

)
selam kardes bana 3 adet degisik model ve altin renk yosun yesili ve ve turkis renklerden DJ ÖZEL olararak yaparsaniz memnun olurum yeni radyoma tesekkürler simdiden
selam kardes bana 3 adet degisik model ve altin renk yosun yesili ve ve turkis renklerden DJ ÖZEL olararak yaparsaniz memnun olurum yeni radyoma tesekkürler simdiden
bende DJ**RÜVEYDA**İSTİORUMM ELLERİNİZE SAĞLIK
Efendim bir ricam olacak Dj CEM, DEli_ FiSek yazarmisiniz lfn, yazarsaniz cok memnun olurum lfn biraz kucuk olsun cunku sayfaya sigmiyor.
saygilar dj cem,
bana ATİLLA & HATİCE yazarmısınız şimdiden tşkler...
slm arkadaslar bana dj ismi yazarmisinz hareketli DJ ASI TÜRK VE DJ MURTİ,yanliz 100 kb altında olursa sevınırım simdiden teskkurler
slm bana dj ismi yazarmısınız SenSizaSla mavi,gri dönerli ve DELIFISEK sari gri karisik dönerli olursa sevinirim şimdiden teşkrll
vaybee43,
ltfn bana konya yazıyoya onun gibi Dj Mahmuthan yazarmısın
vaybee43,
ltfn bana konya yazıyoya onun gibi Dj Mahmuthan yazarmısın
kardes çok tsk bide RAMBOBABA yapabilirmisin oda babama olsun
slm bana dj ismi yazarmısınız SenSizaSla mavi,gri dönerli ve DELIFISEK sari gri karisik dönerli olursa sevinirim şimdiden teşkrll
slm arkadaslar bana dj ismi yazarmisinz hareketli DJ ASI TÜRK VE DJ MURTİ,yanliz 100 kb altında olursa sevınırım simdiden teskkurler
kardes çok tsk bide RAMBOBABA yapabilirmisin oda babama olsun
Efendim bir ricam olacak Dj CEM, DEli_ FiSek yazarmisiniz lfn, yazarsaniz cok memnun olurum lfn biraz kucuk olsun cunku sayfaya sigmiyor.
saygilar dj cem,
bende DJ**RÜVEYDA**İSTİORUMM ELLERİNİZE SAĞLIK
vaybee43,
ya sen süpersin kardes