You are not logged in.

Dear visitor, welcome to AllaTurkaa. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

dj canom

Trainee

• "dj canom" started this thread

Date of registration: Sep 9th 2008

• Send private message

1

Tuesday, March 17th 2009, 5:11pm

foruma müzik eklemek

ARKADASLAR ;cok arastırdım forumu ama bulamadim yardimci olurmusunuz?
Ben foruma tema yüklemeye yeni basladimm azcıkk amatör ama örenmek istedimm temaları izlerken üzerlerinde yazi efekt ve müzikler oluyo nasil yükleye bilicemi kisaca anlata bilecekmisinız :hiding:

2

Tuesday, March 17th 2009, 5:15pm

dj canom, Müzik ten Baslarsak

Basta fileden. adlı site den Müziklerine link vere bilirsin

ama üyelikle ugrasmim Daha alternatif bir site dersen hostarea.de ye
girip Göz at kısmından sarkını bulun url verip yenı baslık acmıgız alanda Müzik ikonu isaretine tıklayıp
[stream] sarkı linki [/stream]

Flash ise ayrı bir programla oluyor bir cok cesidi var

ögrenmesi biraz zaman ala bılır
Foruma göz atabilirsin

CHATinCEVIZ

Intermediate

• "CHATinCEVIZ" is female

Date of registration: Mar 8th 2009

• Send private message

3

Tuesday, March 17th 2009, 5:17pm

Merhaba dj canom,

forumda bu tür temalar cogaldi, evill_3 Flash Intro and Banner Maker kullaniyor bildigim üzere. Bu tarz flash yapmak icin program yüklemen gerekicek. Flash hazirlayip buraya eklemen gerekir.

EsPriTüeL

Professional

Date of registration: Feb 4th 2008

• Send private message

4

Tuesday, March 17th 2009, 5:31pm

Swf text kullan. o biraz daha basiti. fakat müzikleri olduğıu gibi atarsan açılması için 24 saat bekleriz :D azamı Swf boyutu 1 mb geçmesin. 800 kb felan idealdir.

dj canom

Trainee

• "dj canom" started this thread

Date of registration: Sep 9th 2008

• Send private message

5

Tuesday, March 17th 2009, 5:51pm

öncelıkle bana zaman ayırdınız ıçın cok tşkkk... ßy-_Rmx, CHATinCEVIZ, EsPriTüeL, AMA zor ış desenize bende sessiz eklerimm napalim zaten burda okadar cokk usta varkii benim temalar devede kulak kalıyoo :hehe: