Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
merhaba arkadaşlar.
tema yapmak için program var mı kullanabileceğim.
acik forumu gezersen cevabini kimseye sormadan alacaksin kardesim
acik forumu gezersen cevabini kimseye sormadan alacaksin kardesim
Gezdim forumu ama bulamadım.
o sayfanın link'ini verebilir misin?_
merhabalar, benim bir kac sorum bir den olacak cevapliya bilirseniz cok bahtiyar olurum
1.radyoda yayina baslayinca otomatik olarak benim mitglieds name mle aciliyo
radyoda baska isim kullanamiyorum
2.zaten buda ayni soru sayilir bas sayfaya radyonun ismi ile dj ismi nasil yerlestiririm.
Nicki degistirdikten sonra tekrar yeni bir radyo acması gerekiyor mu bu arkadasın?
@ wanted,
lütfen bir soru sormadan önce forumu arayin 2 sorunun cevapida forumda yaziyor..
1. burda --> http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=2400
2. burda --> http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=2457
ellerine kollarına saglık güzel
tesekkür
sagol arkadasim bunu yeni ögrendim bak
:))
tesekkürlerrrrrrr :oops: :up:
DAHA GUZEL BIR ACIKLAMA OLAMAZ TSK.
mükemmel
seni tebrik ederim kardes ben burda yeniyim benide radyo hastası yaptınız en sonunda ama suna eminimki bu gibi temalrı yaparken sevginiz koyup yaptıgınıza eminim tekrardan tebrik ederim.........
tesekler
bende yeni uyeyim arkadaslar buraya yabanciyim su an ama en kisa surede insallah alisacagim yani anlatimin icinde tskler admin arkadasim guzel ve yorumsuz anlatmisin ..selametle :harika:
arkadaslar ben bi kaç tema indirdim nasil açacam fcp dosyasi nasil cikaracm ordan yardım ederseniz sevinirim teskler
arkadaslar ben bi kaç tema indirdim nasil açacam fcp dosyasi nasil cikaracm ordan yardım ederseniz sevinirim teskler
bu konunun basligina bak ve oku :book: