Dear visitor, welcome to AllaTurkaa. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.
Quoted from ""Bati_Ruzgari""
Sanirim olaya müdahele etmem gerekiyor 1993 yilindan bahsediyoruz arkadaslar bu yilda video music kanali mi vardi. Bu slide TRT formatlidir. Levent yüksel Bu klibi Uzay Hepari vefat ettikten sonra anisina hazirladi. Bu bilgiyide aktarmak bana nasip olduysa mutlu oldum.. Ayrica siradan bir klip eklemem beklenemezdi![]()
Sanirim olaya müdahele etmem gerekiyor 1993 yilindan bahsediyoruz arkadaslar bu yilda video music kanali mi vardi. Bu slide TRT formatlidir. Levent yüksel Bu klibi Uzay Hepari vefat ettikten sonra anisina hazirladi. Bu bilgiyide aktarmak bana nasip olduysa mutlu oldum.. Ayrica siradan bir klip eklemem beklenemezdi![]()
Quoted
1. Klipdeki parca birzamanlar popüler olmus olmali
2. Klip youtube sitesinde bulunmali
3. Sinirli bilgi
4. Klipden en az bir resim
5. Türkce parca olmali
6. Muzikle ilgili sorulan sorular, sade evet veya hayir ile cevaplanacak

) 
Ama kapaSite meSeleSi.. 

Simdi arkadaslar bu forumları bu yüzden sevmiyorum aslinda.
Quoted from ""AllaTurkaa""
ilerde yeni forumda, Olay Fm icin ve diger belirli bir Kapasiteye sahip olan radyolar icin ,
özel bölüm, özel yetki ,özel renk ve ünvan olacaktir...