Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
Ya arkadaslar ben yenıyım daha ama anladıgım kadarıyla bu ındexı nasıl koyacaz yada nasıl eklıcez cok karısık eklemısınız ?
İndir felan olsaydı daha ıyı olurdu
aydin_8520, ön izlemini altindaki kod alanını eksıksık hostinginize yapıstırıcaksınız
index si beğenmedim barış tarzını deiş

biraz entel dantel tarzı olsun romantik olmayı bırakın uffffff herkes özgürce beğendiğini söyledi bende aynı şekilde beğenmediğimi söylüyorum

:lol: kırılmak yok cnm arkadaşım benim yeteneklisin süpersin ama nolur deiştir tarzını

gülle işim olmaz benim bi dahaki yapışın biraz bana hitap etsin

reja ederim
cok güzel olmuş eline emeğine sağlık
alıp radyoma atamuyom sadece seyrettim harika olmuş :wallb:
vala indirme yerinide bulamadımki ya resimli anlatım olsa biz acemilere daha faydalı olcak gibi seyrettim o kadar eline salık seyretmeside güzel :blush2:
arkadaşlar sizinde yüreginize saglik önizlemin altinda kod var ordan alip sitenize ekleyebilirsiniz
kardelen valla ister begen ister begenme ama insanlarin emegine saygi duymani tavsiye ederim herkes istediginde yazmakda serbesttir alakasi yok insanin icinden geldigi gibi istediginide yapmakda nasil isterse öyle yapar emege saygi olmadikdan sonra ne kiymeti kalir o sitenin selametle insallah
elıne saglık süper olmusss
yaa barış bi daha böyle index yaparsan seni topuklarından vurucam.
uf bırak gülü mülü şiir v.s madem bu konuda ustasın bize hitap eden bişiler yapıver :olee: :olee: yani şahsi adıma konuşmak gerekirse bana özelde olabilir :olee: dimi cnm benim :wman: :0001: şöyle hareketli oynak sanatçı resimleri slayt geçişli böyle çılgın bişiler havai olan bi index sayfanın bir kısmını sanatçıların resmine bir kısmıda dj isimlerine diğer kısmı radioya bir kısmıda radio yetkilisine özel olsun :lol:

bırak ağır abiliği

cnx beni tanırsın çılgın şeyler e de yer veriver forumda

duygusallığa son

:saril:
süper olmus emeğine saglık
teşekkürler emegine saglik
eline koluna saglık güzel olmuş
saolun arkadaşlar sizinde yüreginize saglik
güzel ellerine saglık paylaşım için tşk.ederim
Tşkler seninde yüregine saglik yardimci olabilirsem sevinirim selametle
Kalbim İndex HaTa Kodlarindan dolayi tekrar bastan sona yenilendi
DjMaHurGözLüm, cok güzel olmus :harika: