Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
Prenses, abla eline sağlık harika bir tema olmuş. Çok hoş görünüyor. Eminim 14 şubatta bir çok kişi bu temayı kullanıcaktır. Teşekkür ederiz paylaşımın için
Quoted
Dilerseniz
Temadaki Boş Kalplerin İçine Sevdiğiniz Ve Sizin Baş Harflerinizi İkili Kalp İçine İsimlerinizi Yada Sığabilecek Kadar İstediğiniz Yazıyı Ve Üst Paneldeki Seni Seviyorum Yazan Bölümede İstediğiniz Bir Yazıyı Sevgililer Günü Hediyesi Olarak Sizler İçin
Çok güzel düşünmüşsün abla madem öyle herkes faydalanabilsin bundan 14 şubat bitimine kadar başlığı önemli olarak işaretliyorum.
Prenses, gercekten bekliyordum ben diyordum da arkadaslarıma prenses abla yapar şıkır şıkır bir tema diye gercektende öyle olmus kırmızı siyah ve pırlantalar harika durmus emegine saglık ablaa cok güzell beee
ben henüz gördüm çok beğendim çok güzel olmuş
prenses emeğine göznuruna sağlık insanın yayın yapası geliyo
güzel temaları görünce :sirin: tşk ederim bu güzel paylaşımın için
tek kelimeyle harkulade süperrr temalar ellerine emeyine yüreyine saglik.
Dediyin gibi sevgi birgüne deyil bir ömüre sigmali sinirli kalmamali sevgi deyerini bilenler basarirlar eminim.
Tekrardan tsk paylasimin icin prenses. :h050: :d010: