Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
Beratcan,
Dediğin gibi airtesin sitesinden firewall güncellemesini yaptım. Flatcaste uygun yeniden port açtim. Bu durumda firewalin aktif mi yoksa devre dışı mı olması gerekiyor? 2 türlü denedim ama yine + olmadı.
flatcast için TCP port açmana gerek yok flatcast UDP portunu kullanır
Quoted
hemen hemen her modemdede bir firewall var, ordada yeni kurallar yapmalisin. giris cikis icin udp 40123 portuna izin vermelisin. yani modemde tam 3 islem yapmalisin.
Uygulama yazan alanada 40123 yaz birde, aynı anda iki seçeneği aktif etme.
Beratcan abinin dediği gibi UDP yi işaretlemen yeterli. Bende aynı modemi kullanıyorum dediğim şekilde sorun yok şuana kadar.
QUAKE PTI-825/8505 bu modemi mi kullanıyorum konum port açmak değilde bu modemin clr dosyası lazım arkadaşlar cryptload programını kullanıyorum kullananlar bilir rapid freeden dosya çekerken dosya inme işi bittiğinde modeme reset atıyor. onun için QUAKE PTI-825/8505 clr dosyasına ihiyaçım var elinde olan varsa mail edit@hotmail.com mail atarmısınız
saygılar
merhabalar sanırım banada yardımcı olursunuz şimdiden cok teşekürler benim usrobinuts 9108 modemim var arkadaşlar ben bunda port acmayı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim saygılar
US Robotics 9107-9108 Modemlerde Port ayarlarını yapmak için internet tarayıcınızda (internet explorer vb.) http://192.168.1.1 yazarak modeminizin setupına giriniz.
Size Username ve Password soracaktır, değiştirmediyseniz her ikisi içinde default değerleri olan admin girip, OK tıklayın.
Çıkan Menüde Security ve onun altından Virtual Server seçin. Aşağıdaki gibi doldurun. Apply tıklayın.