Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
selam bana
DJ~ AYCIN DJ~CiLGiN~GuLSaH DJ SeRKaN DJ VoLKaN
buyuyup küçülen altın sarısı rengınde yazarmısın tskler
bir ricada bulunacaktım ben; dj hüzün ,şirine yazım şekli hiç farketmez fazla yormak istemem yazabilirseniz sevinirim
ellerine sağlık
F-I-S-T-I-K ÇOK SAOLL :up:
tekrar selammm vaybe arkadasımm dj gulsah ısmı
CiLGiN Dj GuLSaH olucakk yapmadan önce bır söylım
öncekı yazdım gıbı deıl ok
buyuyup kuculen yazı altın rengınde
vaybee43, aynen sunun gibi

simdiden tskler
DJ POWERTÜRK__03 YAZA BILIRSENIZ SEVINIRIM SECENEGI SIZIN ZEVKINIZE BIRAKIYOM
slmm dji sekerlik yazısıı alabılırmıyımm bitaneme hediye olcakk bi kac tane rica etsemm zahmet olcakk
tesekkürlerr emege saygı insana saygıdırr
slmmm
dji sekerlik dji yagmur dji kaplan dji dertli-74 degişik sekillerdee yazarmısınızzzzz
dertli yazdiklarini görecekdirler sabret lütfen 3 kez yazman gerekmiyor ???
Dj ASİPRENSES Dj Fahri yazarmısınız diye ki kaç sefer yazdım demekki mümkün degil canınız saolsun tmm

(
mrb bana dj delila yapabilirmisiniz tsk ederim yesil kirmizi rengte olursa sevinirim güzel gifli olsun lütfen simdiden tskler
RÜZGARINSESİ **RÜZ~GAR** DJ BAHAR DJ BENNU POSBİYİK DJ ÇİGDEM DJ MİRAY
ŞİMDİDEN EMEGİNE SAĞLİK KARDEŞİMMMM ÇEŞİDİ BOL YAZİSİ DÖNER OLSUN KOLAY GELE DOST BİLDİRİSİ
mrb dj delila yaparmisiniz yesil kirmizi rengete olursa sevinirim bir kaç tane olsun lütfen
rica etsem bi kaç tane dj delila yaparmisiniz simdiden tskler
selam kolay gelsın sızlerden bırrıcam olacak
djaşkım kırmızı bıkac renk yaparmısın dönen lerden
dj aynur bıkac renk yaparsanız sevınırım yapmıs olduklarınız tüm dj ısımlerı harıoka tesekür ederım dönen dj lerden yaparsanız sevınırım sıze basarılar kolay gelsın sımdıden tesekür ederım umarım benden bıkmadınız
DJ !!~~CANOM~!! ve sadece !!~CANOM~!! yazmanıız mümkün müü??
sana zahmet dj BILMESIN O FELEK DJ ROTASIZ
kardeşim emegine yüregine saglık BILMESIN O FELEK ^ROT(A)SIZ^ CEM EMRE ÖNDER YAGMUR ŞEKERLİK SUDE DAYI PERİLİZ LOTİS KARTANESİ EZEL HAKAN (kartanesifm ye hoş geldiniz ) biraz toplu olduya kusura bakma kardeşim şimdiden teşekür ederim kolay gelsin

))
rica etsem dj beşiktaşlı yazarmısınız

=