Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
((medine)),
biryerde yanlış yapıyo olabilirsiniz aldığınız url 'i buraya koyarsanız bakıp hatanın nerde olduğunu söyleyebiliriz
yani radyoya hangi url'i koyduğunuzda radyo kapanıyorsa o url yi koyun bi bakalım bizdede kapancakmı radyo
paylasimin icin tesekkür ederim eline yüregine saglik
Paylasim icin cok tskler cok faydali oldu
elinize saglik tesekkürlerr
ben yuklıyemedım arkadaslar bana yardımcı olurmusunuzz
aysun_aysun,
Ne gibi bir yardım istiyorsun. Yükleyemedim derken programı indirmeyi başardın kurulumunu yapamadın, yoksa indirmeyimi başaramadın?
Tam olarak sorunun ne olduğunu anlatırsan daha çabuk ve etkili yardım alabilirsin.
ben yukledım paylasımlarınız ıcın tskler ama nasıl kayıt edıyor onu bulamasdım kayıt ettım fakat yaptıgım sayfayla beraber kayıt ettı sızlerınkı gıbı olmadı herhangı bıseyını mı almam gerekıyor yardım edersenız sevınırım
yukleyebıldım cok saol zor oldu ama yukledım kayıt edemıyorum yanı sızler buraya eklemıssınız ya onun gıbı kayıt edemıyorum sımdıde
Yazını ve tüm ayarlamalarını bitirdikten sonra en yukarı sol köşeden
''File'' (Dosya) Seçeneğini tıkla ve ''Export'' u seç. Dosyana bir isim ver ve istediğin yere kaydet.
Daha sonra nasıl temaya ekleyeceğim diye sormadan ben söyleyeyim. Kaydettiğin resmide upload yaparak url'sini alabilir ve temanda kullanabilirsin.
Resim Upload Sitesi
cok tskler ılgınızden ve alakanızdan dolayı cok tesekkurler
Süper olmuş, eline sağlık.
cok ozur dılıyorum ama valla cok oldum bılıyorum bu boyutunu nasıl ayarlıyorum
tşkler sızlerın sayesınde boyle seylere merakım vardırda
aysun_aysun,
isim verip kaydet seçeneğinden sonra bir kücük kutu cıkıyor oradan boyutlara ilişkin ayarlama yapabilirsin.
Ya da resmi eklediğinde radyoda köşelerinden tutup çekerekde büyültme|küçültme yapabilirsin.
radyoyya koymak ıstedıgımde max 100kb yazıyor
fıle ---export--- kayıt yerınden sonra kutucuk cıkıyor gonder dıye orda kullanıcı tanım ve pencere boyutu yazıyor ordan ayarlarını yaptım ama olmadı neyse sızıde rahatsız etmıyeyım kusura bakmayın