Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
derbeder-of,
bulunduğun sayfada biraz yukarı doğru çıkarsan nerden indirebilceğini yazmışım
tsr ler simdi actim pcyi cok tsr ler
:mucuk:
ben yapamiyorum yardim ltf hazir kodlara tikliyorum konulmaz die yabanci yazi cikiyor :yardim: :yardim: :yardim:
balikkiz,
nasıl konulmaz yazı çıkıyor anlamadımki hiçbirinimi yapamadınız veya bikaçınım
?
hic bisey olmuyor üstüne basinca ben acemiyim affedin ltf
balikkiz,
en baştan açıklamaları dikkatlice okursanız acemiliğiniz geçecektir
nelerin yapılması gerekli olduğu tüm açıklamalr var diye biliyorum
radyonuzda ifade butonunun aktif olmasından tutunda nasıl ifade eklenir hepsi açıklanmış
dikkatilice okuyun ilk baştan itibaren
bazi seyleri cikardiktan sonra diyor belki orayi anlamadim nasil cikarabilirim veya ne anlama geliyor onu aciklarsaniz cok mutlu olurum simdiden tsklr birde radyoda bir deyisiklik yapmam gerekirmi
balikkiz,
winrarla sıkıştırılmış dosya olduğu için içindekilerini boş bir klasöre çıkartın anlamında o
ayrıca bakın hala okumuyosunuz yazılanları
az önce yukarıda söyledim radyoda ifade butonu olması lazım yoksa şekil veya yapmak istediğiniz karakterler oluşmaz
beceremedim ama genede size cok tesekkür ederim saolun mesgül ettim sizi beratcan moderatörüm
balikkiz,
bizim işimiz o zaten ama beceremedim derken şimdi tarif etceklerim zaten orda mevcut
nerde takıldınız baştan hepsini anlatmam zaten zor
takıldığınız yeri biliyimki kısa yoldan açılkığa kavuşturabilelim
hastayım derseni olmaz nerden başlancak onu kestirmek zor olur ozaman
detay ve takıldığınız yer neresi
özür dilerim hepsini kayit ettim yeni dosyaya koydum ve yükledim üzerlerine basinca hata veriyor ifadede var sayfamda ama gene olmuyor
balikkiz,
autochatter.vbs i BIRDEFA cift tıklayınca sisteme kurulmuş oluyor birdaha buna tıklamıycaksınız
daha sonra daha sonra yapmanız gereken ordaki smileys.fcsmi veya
hazırkod.fcsmi 1 veya 2 sırayla hangisini isterseniz onların birine tıklamanız yeterli
ama radyoda olmanız ve dj siz olmanız gerekli dinleyici olarak yapamazsınız
radyonuz açık olduğu ve dj siz olduğunuz sürece bunları yaptığınızda herhangi bir sorun olmaz yanlış bişey yapıyosunuz demektir
hala beceremedim vista problemi olabilirmi :wallb: :wallb: :wallb:
balikkiz,
hayır vista veya xp farketmez
sadece açıklamaları dikkatlice okumalısın
anlatcaklarım ordakilerle aynı zaten
selam arkadaslar bu sekillerin cesitlerini bulabilirmiyim bilen varsa yazarsa sevinirim saygilarimla
Akcayli-M,
örnek olması açısından sayfa içinde bikaç şekil vermiştim
digerlerinin de nasıl yapıldığını sayfa içinde anlattım gerisi size kalmış artık
radyodaki ifadelerin üzerine mause ile geldiğinizde yazılar görceksiniz
işte o yazılarla değişik şekiller elde edebilirsiniz
örnek ----> :lala::-)

8-):-D:bear:

'-]:tel:B-);-)

):-S:-(:-o:[][]):kiss::
BERATCAN kardesim cok sagolasin emeklerine saglik tarifin üzere hallettim sagolasin
arkadasım tskkrler paylasımın icin ama inmiyo dosya
refahyeli,
rapid ten dosya indirmesini biliyosunuz dimi >?