Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
sadece düzce yapa bilir misinnn bolu yazanın aynısı olsunnn ri ac etsemm şimdiden teekkrüelrrr
benn bitane daha hkaya istiyorumm 5 tane yapsanız
sadece düzce yapa bilir misinnn bolu yazanın aynısı olsunnn ri ac etsemm şimdiden teekkrüelrrr
Re: slmmmm
slmm ossi bana yazdigin bari dj isimleri acilmadi yada biz yapamadim dj mahmut yazarsan sevinirim banada dj sevda beyaz ve siyah cok saol tskler
senin gibi temaya alamayan cok arkadas var.Sana yaptigim giflerin bitanesine sag tikla özelliklerden url adresini kopie yap,sonra temanda arka plana gec,herhangi bi bosluga picture de, sonra cikan bos cerceveye tekrar sag tikla picture>>source>>url de sonra ilk bastaki aldigimiz gifin url sini buraya yapistir iste bu kadar kolay gelsin.
(istersen yapdım gif 1gb olsun kesin olur yani urle ama okis )
selam ossi nicleri yazarken bi nic eksiz yazmisim sen den ricam onu da yazarsan inan cok sevinirim.~~*(HALO)*~~ 100kb gecmicek sekilde yazarsan memnun oluruz.A.E.OL selamlar.
Re: selam
DJ_OSMAN_MERT RİCA EDEBİLİRMYİM????
slm vaybe arkadasim bir TANE DAHA YAPA BILIRMISIN
**DJ:CAN ASKERIM** DIYE HERSEY ICIN TESEKKÜR EDERIM
BIR SORUM DAHA OLACAK BANAA SAYFA YAPMAN MÜMKÜNMÜ HAZIR SAYFA YANI ICIN DE BENIM ARKADASLARIN YAZILARI OLMA SÜRECIYLE YADA KIMI BANA ÖNERIRISINIZ ONA YAZAYIM
DJ YUSUF
DJ CANO
DJ ARZU
DJ KAMIL
DJ GÜMÜS
DJ INCI
DJ KRALICE
**DJ:CAN ASKERIM**
DJ ZARA
DJ SIIRIN
DJ YUSUF
DJ CANO
DJ ARZU
DJ KAMIL
DJ GÜMÜS
DJ INCI
DJ KRALICE
**DJ:CAN ASKERIM**
DJ ZARA
bunlar zaten yapıldı safya konusnda vardır elbet biri yapan ben yapmiyom kardes özür kim yapdını da bilmiyorum
buyur gifin
sLm vaLLa hersey süper ya eLinize sagLik ricam olcak DJ-YaSeMiN, DJ-BuRaK, DJ-BuSe57 ve DJ-oNur ikiser tane yaparsaniz.. hareketli gifLer oLsun bi zahmet tsk

)
gibi DJ AYSEGUL YAZAR MISINIZ
dj hatice kaya)))))))isTİORUMM ŞİMDİDEN TŞKLERRR ELLERİNİZE SAĞLIKK :blink2: :blink2:
hkaya,
yetesiye yapıyor arkadaşlar zaten sabırlı olmalısın
ard arda mesajlar yazmaya devam ederseniz silmek zorunda kalıcam mesajlarınızı
hemen üstünüzde bakın yazılmış aten
ya bu farklı bişey istemiştim yazmıyosanız diyinn yukarıdakileri bizde gördükkkkkk :x: :x: :x: :x:
ya bu farklı bişey istemiştim yazmıyosanız diyinn yukarıdakileri bizde gördükkkkkk :x: :x: :x: :x:
yaziyoruz tabi ama siz emir verince degil zaman
vakit buldukca kardes
okis
yap isteni bekle