Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
slm ben mokamp radyo temaya koymak için hareketli DJ MOKAMP
YAZISI YAZABİLİRMİYİZ TSKR.
selam tskr ederim vaybe kardesim yeniyim acemilik azcik bakalim bunu yapabilcekmiyim [/url][/img]wwwhttp://img218.imageshack.us/img218/4816/djmokampsl8.gif[img] insallah bu sefer olmuştur[/img]
sanırım yine olmadı gibi

((((
slm hersey super eLinize sagLik bi ricam daha oLcak
DJ-KARiZMA VE DJ-RüYaLaR VaDiSi yAparsaniz ikisinden ikiser tane cok tsk ederim simdiden
hareketli gifLerden oLsun Ltf
denizcimmm senden dj arkadaslarim icin ve kendim icin hareketli dj isimleri rica ediyorum dj gayenur dj melekcan dj hazan tskrler simdiden degisik bi kactane olursa sevinirim.
cok tsklr dj türkan giffi icin emeginize saglik.A.E.OLUN.
selam.rica etsem DJ_DUMAN GÖZLÜM yazabilirmisiniz bi kactane üzerinde alev cikan sekiller varya mümkünse yoksa sade olsun ama 100 kb gecmesin lütfen .simdiden tsklr Allah razi olsun.
HCİ Radyoya Hosgeldiniz.
Dj Bahar
Die yaparmisiniz?
çok güzel olmuş tşk ederim ellerinize saglık
Ama birsey daha istiyecem
HCI Radyoya Hosgeldinizi yanip sönen şekilde yaparmisiniz?
slm vaybee43 süpersin ellerine saglık bir gün banada bi baslık yap
slm sizden ricam aynı kare içinde dj alperen misket fm hosgeldiniz yazılarını hareketli yıldızlar eşliginde istiyorum
şimdiden emeginize saglık çok tesekkürler
slm bana rica etsem
LEYLA
MECNUN
MECNUNUN_ASKI
DILEK
yazarmisiniz önünde dj olmucak oynak harflerlen olursa sevinirim simdiden cok tskler
Dj ismi Selamlar
GiZeMLi Noyan Leyla ve Halil isimlerini yazarsaniz cok memnun olurum.. Basarilarinizin daimini dilerim...
yesil sekilde dj merve delikanlifm yazarmisiniz simdiden tskrler ederim
vaybeeee senden bir tema istesem yapabilirmisiniz tek türkiye dizi var samanyolu tv ordaki oyuncularla bir tema yapabilirmisiniz yaparsaniz cok cok sevinirim
ellerinizi sağlık yazılar süper olmuşlar
ellerine sağlık yazılarınız süper olmusss