Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
slm harika bir sey bu tsr ler
bende rica etsem banada hareketli derbeder ismi yabarmisini??
simdiden ksr ler
rica etsem acaba banada bir dj ismi yabarmisiniz ne olrur

dj debeder olrarak simdiden tsr ler
tsklr cok güzel olmus eline yüregüne saglik
100 kb geçmeyecek büyüklükte www.katlanfm.com degişik renklerde hareketli olsun lütfen tşkler
çok teşekkürler isteklerimi yaptınız için
ben özlem ismini denedim pembe yazdıgınız özlemi sayfama yerleştiremiyorum url olarakta denedim konmuyor acaba neden olabilir çokda hoşuma gitmişti diger özlem yazısını url olarak yerleştirebildim
efkarlı,has urfalı,dj suat değişik şekillerde yazabilirseniz sevinirim.şimdiden çokkkk teşekkür ederimmm .
SELAM VALLA NEGÜZELL
DJ ISIMERI YAZIYONUZ BANADA YAZHMISTINIZ AMA BEN ONLARI URL YAPTIM YINEDE OLMADI GÖRÜNMÜYO RADIO DA
ADIMDJ EMIR YADA DJ KARIZMA
BIDE RADIOMUN ADI TUTKUNUMFM
YAZARSANIZ COK TESEKUR EDERIM HAREKETLI OLURSA SEVIRIMM
SIMDIDEN TSKLER
black_pearl evet üzgünüm haklısın o tür gifler radyo da olmiyor ama web site icin gibi vs cok uygun
selam arkadasim dj.hülya yazarmisin simdiden tsk ederimm
efkarlı,has urfalı,dj suat değişik şekillerde yazabilirseniz sevinirim.şimdiden çokkkk teşekkür ederimmm .

elıne saglık arkadasım senden bırıcam olacak olurmu bilmiyiyorum dj yagmur
dıye onu yagmur yagıyomus gıbı yazabılırmısın 2 renk olursa sevınırım bıde
dj aykıs gırı ve kırmızı aykısı dönen halkanın ıcınde yaparsan sevınırım sımdıden kolay gelsın elıne emegıne saglık tesekür ederım
ARKADASIM TEKRAR SENI YORACAM DJ AYKIS GIRI VE KIRMIZI 2 TANEDE DÜZ DENEN OLURMU OLURSA SIMDIDEN SAOL
slm arkadasım paylasımların süper bende istesem cokmu olurum acaba dj yagmur dj geceyagmuru ve dj mehmet bi kac sekil yaparsan cok sevinirim simdiden tesekkürler
emeginize yüreginize saglık
bir mithat mümkünse arkadasım tskler