Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
SLM
RADYOMUN BANNERINI KOYMAK ISTIYORUM RICA ETSEM YARDIMCI OLURMUSUNUZ -radyobiz-
Radyonuzun bannerini verilen boyuta göre hazirlayip ADMIN kullanicisine ÖM yoluyla yollayin.
:wman: :wman: :wman: :wman: :wman: :wman:
tebrikler[img][/img][url][/url][code] :wman: tebrikler[img][/img][url][/url][code][u][b]
ya zerobilgin ne alaka bu msj buraya attin anlamis deilim..
konulara bakmadanmi atiyon yada sirf msj yazmak icinmi yazion ilginc bir durum

ama yasina bakarsak belkide. ne yaptigini bilmiyon olabilir biraz okuda bisi yazarken nereye ne yazcan iyice bak ..
merhaba ben yeniyim cevabimi buraya yazsam olurmu bencede dogru bisey en azindan herkes ne yaptigini bilir
süper >www.timsah.byethost18.com iste radyo :wman: :wman: :wman: :wman: :wman: :wman: :wman: :wman: :wman: :wman: :wman: :wman: :wman: :wman: :wman: :wman: :wman: :wman: :wman: :wman: :wman: :wman: :wman: :wman: :wman: :wman: :wman:
zerobilgin,
Trafik alabilmek icin gereksiz baslik acanlarin ve gereksiz cevap yazanlarin Mesajlari silinecek,
gerekirse trafigi sifira indirilecek ve uyarilacak, 3 kere uyarilan üye banlanacak
seni ikinci defa uyarmiyacam, trafik alabilmek icin bu sacma cevabi verdigini biliyorum
baba

atalım msj bakalım trafik önemlidir.
Saolun Bende Nasıl Tema Yükleyecegimi Bilmiyordum Ögrenmiş oldum
uyyyyy AL-PI yeni okudum senin yazdigin vay vay vay gec bakem dalgani sen ama mutlaka bende bir gün ögrencem kekelememeyi oh be ne zor bir kelimeymis zor yazdim :blush2:
benim radyom sitemin için eben ne yapacam.
tamam .. değişik bir uygulama.. ama siteyi güncel tutmak ve etkileşimi arttırmak için iyi
arkadaslar ben banlandim yukarda anlatilanlar gerçek inanin
arkadaslar ben banlandim yukarda anlatilanlar gerçek inanin
zero bilgin kardesimiz, yazilanlari pek okumayi sevmiyormus..
anlayis göstermek lazim..
o yüzden geri banini kaldirdim
birdaha okumadan yazmiyacakmis :book:
böyle yararlı bir iş yaptığınız için sayın adminlere teşekür edrim.ellerinize sağlık
ne mutlu
allatukaayya size yardim edebildiysek eyer
tema hazirliyoruz ama boyutu mu büyüktür nedir bilmiyorum sizlere gönderemiyorum.Sizin temalariniz byte olarak yer kapliyor.Sıkıstırma falan mı yapıyorsunuz?
temalarr harika emeginize saglik..su trafik isi de gercekten cok iyi olmus insan bir sey elde edecekse bunda onun da biraz katkısı olsun canım.Yatarak basarıya ulasan tek mahluk tavuktur. Saygılarımla...
tema hazirliyoruz ama boyutu mu büyüktür nedir bilmiyorum sizlere gönderemiyorum.Sizin temalariniz byte olarak yer kapliyor.Sıkıstırma falan mı yapıyorsunuz?
temanin resmini göndermiyeceksin, sade .fcp belögesini, bu genelde 0,3 -1KB arasi olur.