Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
SLMM BANA DJ KARIZMA YAZARMISINIZ RENKLER ACIK MAVI GUMUS OLABILIR BI KAC TANE RICA EDE BILIRMIYIM ? TESKRL
cadi sema dj ism istiyom yardimci olurmusunuz
slmm arkadaslar bana seko16 fm raadyosuna yaptiniz gibi pano banada yaparmisniz rica etsem ortakoyfm e hos geldiniz yazi simdedn tsk ederim basarilarinizin devamini dilerim
slmm arkadaslar bana seko16 fm raadyosuna yaptiniz gibi pano banada yaparmisniz rica etsem ortakoyfm e hos geldiniz yazi simdedn tsk ederim basarilarinizin devamini dilerim
cadi sema dj ism istiyom yardimci olurmusunuz
vaybee43, F.I.S.T.I.K
bir öneride buluniyim
çoğu zaman kendi radyo linklerini verip o radyo linklerinin giflerini isteyen oluyor bazılarını editliyorum (görebildiklerimi) ''Allaturkaa'' banner varsa linki ellemiyorum
radyo linklerinin giflerini yaptığınızda ister istemez o link gifleri forumda kalıyor
eğer mümkünse radyolarına kısa sürede olsa girip baktıktan sonra o şekil gif isteyenlerin radyolarında ''Allaturkaa'' Banner'i varsa yapmanız yoksa o tür isteklere cevap vermemmeniz'dir
cok haklisin Beratcan,bundan sonra radyo ismi isteklerini, ben kendi adima banner seklinde ve Allaturka imzali yapmaya caliscam.
SLM DJ İSA YAZARMISINIZ
benim ismimi de yaparsaniz cok sevinrim DJ BeRDaN ayni bu sekilde yaparsaniz sevinirim guzel bir sey olsun renkte kirmizi olursa sevinirim tsk
SLMMM BANADA DEGISIK RENK VE SEKILLERDE ££ FOSFORLU YAPARMISINIZ??? BIRDE.... NAZARFM 53..... SIMDIDEN EMEGINIZE YÜREGINIZE SAGLIK..CALISMALARINIZ COK BASARILI DEVAMINI DILERIM:::: :wman:
BIRDE ....ALMANYADAN CANLI YAYIN.... HAZIRLARSANIZ SÜPER OLUR:::TSKKKKKKKKKKKK
SELAM SIZDEN IKI DEFA RICA ETTIM
DJ DELIYÜREK DEGISIK RENKLERDEN VE DÖNMEYEN SADE DURAN AMA YAPMADINIZ TESEKKÜRLER ILGINIZE KOLAY GELSIN
selamm arkadaşlar ...fıstıkcım yaptığın giflerden sadece ikisini kullanabildim malesef canım.daha küçük boyutlu dönen radyo temasında kullanabilceğim bikaç gif daha yapman mümkünmü acaba.bide dier djlerimiz çok istedi .isimlerimiz
dj başak
dj müge
dj savaş
dj melek
dj ercü
deişik renklerde olursa çok makbule geçecek.şimdiden gönül dolusu tşkrlrrrrr :sevgi:
SELAM SIZDEN IKI DEFA RICA ETTIM
DJ DELIYÜREK DEGISIK RENKLERDEN VE DÖNMEYEN SADE DURAN AMA YAPMADINIZ TESEKKÜRLER ILGINIZE KOLAY GELSIN
yapamdım mı kkardesim iyi bak ondan sonra cevap ver iki sayfa geri git isteklerin nerdemis gör
hadi ben aygana gedirim yettibe kardes arama zahmetli biliyom
burdamis demi :x
way bee eline saglik kardesiimm sana zhmettt dj huybushow unutmusun galiba tekrar tskl.