You are not logged in.

Dear visitor, welcome to AllaTurkaa. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

Suzette

Professional

• "Suzette" is female

Date of registration: Jul 24th 2007

• Send private message

21

Wednesday, January 7th 2009, 2:09pm

yürrüüüü beratcan kim tutar senii :):):)

gulum64

Professional

• "gulum64" is female
  • "gulum64" started this thread

Date of registration: Dec 30th 2007

• 653129
  • Send private message

22

Wednesday, January 7th 2009, 6:25pm

valla o zaman sitedeki herkesi uyarman lazim bence herkez aynini yapio 10 msj dana 5 tema sahibinin o zaman haksizlik yapma herkesi uyan tek beni degil bendende saygilar

iso1972

Beginner

Date of registration: Feb 23rd 2008

• Send private message

23

Friday, January 9th 2009, 12:43am

yaw burdada bana yorum yazmaya gerek kalmadi moderator yapti yorumu zaten :d :hiding:

gulum64

Professional

• "gulum64" is female
  • "gulum64" started this thread

Date of registration: Dec 30th 2007

• 653129
  • Send private message

24

Saturday, January 10th 2009, 1:46am

yapsaydinya yorum bisey olmaz herkesin yorumu farklıdır sen eksık kalma ıso :D

iso1972

Beginner

Date of registration: Feb 23rd 2008

• Send private message

25

Saturday, January 10th 2009, 5:29am

olur yapamda ama moderator kizar valla
yuzum tutmuyor...:d
bir kere ne o noel baba sakin bir hocamizi koyma fonlara...
sonra yeni yil ne mutlu yillar yaziliyor onuda anlamadim yaslaniyos ya uzulmek lazim..
mesela
nice huzun yillara desek olmammi :d

• "*Deniz*" is female

Date of registration: Feb 27th 2007

• Send private message

26

Saturday, January 10th 2009, 12:33pm

gulum64, bir insana birşeyi bir kere söylersiniz anlamak istemez ikinciye tekrar edersiniz yine anlamaz ha sabırlısınızdır üçüncüye yine söylersiniz ama bu böyle devam etmez herkesin patladığı bir nokta vardır. Beratcan Abi bence size karşı oldukça sabırlı davranmış. Bende oldukça sabırlıyımdır ama haksızlığada gelemem öncelikle bir insan olarak kimsenin hakkını yemememiz gerektiğini düşündüğümden ve bir yetkili olarak forumun düzenini sağlamak açısından bu konuda sizden son defa ricada bulunuyorum.

http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=21767

Bu başlıkta yazanlar harfi harfine benim düşüncelerimdir ve sözümden de asla dönmem siz ve her üye bu konuda duyarlı olmak zorunda siz bizim ricalarımızı dinlerseniz bizde size karşı anlayışlı oluruz. Aksi olursada mesajta yazdığım gibi gerekeni şahsım adına yapıcam. Siz veya hangi üye bunu yaparsa...

Şimdiden anlayışınız için teşekkürler umarım demek istediğimi anlar ve bunu tekrarlamazsınız!

AKASYA

Trainee

• "AKASYA" is female

Date of registration: Sep 28th 2008

• Send private message

27

Monday, January 12th 2009, 8:07pm

vallahi sana cani gönülden katiliyorum deniz edendende etmiyendende allah razi olsun önemli olan beyenilmis olmasidir agzina saglik saygi vede diyerlerini düsünmek insanliktir o insanligida hepimiz bir arada glsterirsek asla haksizliklar olmaz tekrardan beratcaninda seninde düsüncelerine cani gönülden katiliyorum ablam.

• "Tirnali-57" is male

Date of registration: May 20th 2011

• Send private message

28

Saturday, August 20th 2011, 1:38am

Gülüm 64 Eline Yüreğine Gönlüne Sağlık Emek Veren Gözlerden Şifa Eksik Olmasın Paylaşımlarının Devamını Dilerim..
[color=#0000ff]Haksızlığın Önünde Eğilmeyiniz Çünki Hakkınızla Beraber Şerefinizide Kaybedersiniz ( Hz ALi )[/color]