Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
su ses ayarı neden olmuyor sesimi ya caıyorum yada komple
kısamıyorum
off neden o ayarlar pasif yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
arkadaşlar sitesindeki yayın probleminden dolayı resimlerde şuan için görünmeme problemi var
biraz pc bilginiz varsa kolay çözebilirsiniz bilgisayar sağ alt köşesindeki hoparlör resmine sağ tıklayın açılan ekranda zaten ordaki yazılı olan açıklamların resim olmadanda yapabilrisiniz
resimler kendi sitesinden olduğu için site kaynaklı sorun bu normlade her sitede olabilcek bişey tekrar denemek gerekiyor
usta ben anlatamıyorum galiba resimleri buldum ben ama ordaki ayarların sonu ses ayarları ordaki ayarlar bende pasif çıkıyor işte neden pasif çıkıyor realtek hd ses kartı olanlar daha ii bilir birde böle ses kartı olan bana bi yardım etsin benim bunu yapmam lazım çok güzel ve gercek bir radyo havası veriyor ama ne var ki bir türlü olmadı kaç kere denedim bilen bir yardım etsin arda arda flood yaptım farkındayım k bakmaıyın bir daha olmaz olmayınca sinir etti lütfenn bir yardım
ender,
Denetim Masası > Ses Efekti ve Ses Aygıtları > Ses menüsü altındaki ayarları değiştirmeyi ve "Başlat > Çalıştır > dxdiag" ses testlerini yaptınız mı?
testlerde ses sisteminizde (donanımınızda) arıza olup olmadığını araştırın
olmassa yapamadığınız ekran görüntüsünü buray koyun yardımcı olmağa çalışalım görmeden bişey söyleyebilmek ezbere olur
Bazı anakartlar ön panaldeki ses çıkışını hd olmayan ses kartı olarak ayrı çalıştırır. Arka paneli ise hd destekli olarak çalıştırır yani donanımsal olarak bilgisayarınızıda iki ses kartı varmış gibi.
Bunun çözümü denetim masasındaki ses efekti ve ses aygıtları kısmını tıklayarak orada ses kısmına girin ve burada ses çalar ken ve ayrı olarak ses kaydederken kısımlarında sadece bir ses kartımı gözüküyor onu kontrolünü yapın eğer ik adet gözüküyor ise şeçenekte aktif olamayan diğer ses kartını seçerek tekrar deneyin büyük olasılıkla çalışacaktır.
son olarak eğer bilgisayarda BİOS bilginiz varsa
biosa girin ve şu seçeneği bulun -------> front panel audio
biosdaki front panel audio ayarını HD Audio dan AC97 ye getirin
şimdilik ekran görüntüsü olmadan diyebilceklerim bunlar
kardeş herseyde ses var sarkı dinliyorum gümbür gümbür oyun oynuyorum ilk önce dj panelden giriş yaptık login olduk flascat orj dj panle yok ettik ses ayarı yapma yeri ya oara da yok dj mixser kaldırım login oldum ses kısmına geldim sag tuş özellikler dedim çalma kaydetme diyor yaa resimde kayıt etme dedim tm dedim kayıt etme aktif oldugu yer yani karıstırıcı aygıt realtek hd digital input dedim ordaki ayarlarıda yaptım mix ve stereo karısrıcı aktif olucak ölede yaptım uygula tmm diyince mix ve stereo karısrıcı ayarı geliyor ama pasif hiç kullanmaıyorum ben bunu diyorum
ender, mikrofon takmayi denedinmi?
Eger mikrofonun usb ise aktif olmayabilir mix ve stereo, pembe mikrofon takilan yere takmalisin, aktif olur ayarlardan sonra
umarim anlatabilmisimdir

benimde mikrofonum webcam'de oldugu icin ve webcam usb oldugu icin ses ayarlari resimde gösterildigi gibi olmuyor
arkadasşım f5 versionda ole bısı yok yardımcı olurmusun
recayi,
sen radyodaki mikseir kapattıktan sonraki diger ses ayarını bilgisayarındaki sağ alt köşede duran hoparlör iconun (resmi) dan sağ tıklayıp yapcaksın
f5 flatcast radyonuzdan zaten ses yapmıycaksınız radyodan yapmanız gereken sadece mikseri kapatmak olcak
mix ve stereo karıstırıcı ayarı geliyor ama pasif ise ozaman ses kartı donanımınızda bi sorun var demektir
ses kartı driver'i tekrar yüklemelisiniz
ozur dılerım emınmkı cok guze program kulanan ıcın

(( ben tum asamlrı buldum yaptım rahatca ama yınede olmuyor bıs ey radyo 5.0 farkedermı yada winamptanmı yayın almak lazım yanı mıkxer gıdyor ama bu yenı mıxer ekranı falan acılmıyor muzıksız kalıyorum ortada sımdıden yardımlarnız ıcın cok tsk ederım
evet bende yaptım elıne saglık dostum cok ıyı hos bı program tabı mukemmel bısey yoktur o yuzden cok sgl amac efekt zaten efekt kulanmayacagmz zmn obur mıxere gecrız ve arkadslar sorunu olan eklentısını cekınmeden pc sındekı wındovs dosaysının ıcındekı sıstem 32 klasorunun ıcıne yapıstrsın sonra hersey ok tekrar sgln paylasım ıcın
fofana7,
demekki oluyomuş dimi
önemli olan yazılan açıklamaları dikkatlice okumak çünkü gereken herşeyi açıkladığımı düşünüyorum
hata oluştuğunda neyapmanız gerektiğini
ses ayarlarını ,flatcast mikseri kapatıp bu yüklediğiniz miksere geçmeyi hepsi anlatıldı
sadece biraz sabrederek okumak yazılanları hepsi bu :up:
HEY YOW YOW DJ DJ GELİN YOW SOHBETFME BEKLERİZ www.edit.gg
asifira,
lütfen konuyla alakalı mesajlar yazmağa özen gösteriniz
bikaç mesajınıza baktım alakası olmayan bölümlere olur olmaz mesajlar yazmışsınız
AGK'i okuyunuz
Merhaba arkadaşlar bu işin amatörü olarak size bir soru sormak istiyorum benim flatcast ımda Expert Mode yok neden acaba?
beratcan abi bu super biseymis cok tskler yaptim oldu gibi fakat saat gec kimse yok fm de insallah dinleyicilerede ses gider
tekrar tskler
DJ~BEYTO,
baştan itibaren ayarları normal yaparsan sorun çıkarmaz
peki bu vistayla nasil calisiyor yada calisiyormu