Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
merhabalar kolay gelsin...
benim istedigim dj isimleri gumus renginde olursa sevinirim
DJ :V:O:L:K:A:N: DJ CeSuR DJ SeRKaN DJ BeYZaDe DJ CaPKiN
DJ AYCIN
arkadaslar rica etsemmm cabuk olabilirmi cunku ayrıyetten yabtım sayfalara ekliycemm ve göndericem dj arkadaslar eklemeyı bılmıyor da
tsk ettim simdidennn elinize saglik
selam çok tşkr ederim size beni kırmadınız emeğinize sağlık başarılarınızın devamını diliyorum
İYİ GECELER HERKESE SLM BAKMAYA GELDİM BİR SLM VEREYİM DEDİM KLY GELSİN VAY BEE ARKADAŞIM
Yeni mesaj varTarih: 28.12.2008, 22:58 (Başlık yok)
Slm.. Maksimum sizelr icin dj isimlerini yazmistim ama , buraya nasil eklenecegini bilmiyorum
((
Sizlere bir jest yapayim demistim ama malesef nasil eklenecegi konusunda bilgim yok.. Emek vermistim cokta güzel olmustu yazilar ama neyse...
slm kardesim sizden ricam olacak hareketli olanlardan dj-yaralım dj-oğuz beyi dj- acemli68 dj-mehmet dj-hasan yaparmısınız simdiden emeğine sağlık cok tsk ederim saygı ve sevgilerimle canım kardesim
bida abi yanina ÇaĞlAr olsun abi yine şimdiden saoolll
özür dilerim ama bu mesaji anlamadim neyin yanina ÇaĞlAr olcak??
slm fistik ellerin dert gormesin super olmus hepsi vallah 25 sayfa moral fm var havva fisekli birtane de ondan yaparsan sevinirim hepsi o kadar guzelki iste iste doyamam
buyurun umarim begenirsiniz..
İYİ GECELER HERKESE SLM BAKMAYA GELDİM BİR SLM VEREYİM DEDİM KLY GELSİN VAY BEE ARKADAŞIM
a.slm GÜL_TANESİİ cok tsk ederim saol sanada kolay gelsin iyi geceler.
Re: Yeni mesaj varTarih: 28.12.2008, 22:58 (Başlık yok)
Slm.. Maksimum sizelr icin dj isimlerini yazmistim ama , buraya nasil eklenecegini bilmiyorum
((
Sizlere bir jest yapayim demistim ama malesef nasil eklenecegi konusunda bilgim yok.. Emek vermistim cokta güzel olmustu yazilar ama neyse...
Cokk tsk ederim__Cansu__ cok nazik ve kibarsin saol,ben elimden geldigince Vaybee nin pc sindeki sorun cözülene kadar isteklerle SIK SIK ilgilencem tekrar tsk.ler.
(Dip not:gif in url sini alip foruma eklemen gerekiyo Beratcan arkadasimin sayfa 24 de aciklama yapti imageschack le ilgili,benim kullandigim adresi asagiya ekliyorum umarim yardimci olur kolay gelsin.
http://www.starradyo.de/upload.htm
dj ceyhun cizbakalim fm calısmaların için tesekkur ederım
Hayirli günler Sizden bir ricam var DJ DELi YÜREK NIKI LAZIM MÜMKÜNSE TESKKÜRLER KOLAY GELSIN
Hayirli günler Sizden bir ricam var DJ DELi YÜREK NIKI LAZIM MÜMKÜNSE TESKKÜRLER KOLAY GELSIN
arkadasim ben senin giff isteginii yapali cokk oldu,taaa sayfa 23 de kaldii,baktinmi acaba???
arkadasım cok tesekkur ettım
selam arkadasım önce emegıne elıne saglık rıca etsem bana dönen 2 tane djaykıs bıde dönen 2tane kardelen yaparmısın bırı kırmızı dıyerı mavi olursa sevınırım sımdıden tesekür ederım djaykıs dj kardelen