Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
Özür düzeltme yapiyorum DiNLEYiCiLER yerine DiNLEYiCiLERiM kullanman özel kisiler olduklarini belirtmek açisindan önemlidir.
Özür düzeltme yapiyorum DiNLEYiCiLER yerine DiNLEYiCiLERiM kullanman özel kisiler olduklarini belirtmek açisindan önemlidir.
Bu bence herkesin kendi fikrine göre değişir
yayıncı- dj yayıncı sadece müzik çalar dj anos ve
müzik eşliğinde devam ettirir yayınını bunun ikisinin ortası olması için dinleyiciler en uygunu diye düşünüyorum ben
dinleyicilerim olursa seni dinlemek için gelenler olur ki flatcastta gördüğüm kadarıyla kimileri anons yapmıyor yani djlik.. tşk ederim yorumunuz için ...Eğer aksi düşünülüyorsa düzeltme yapabilirim :up:
Dj yayin yaptigi sürece o yayinin tek hakimidir ve gelen dinleyiciler o dj i in yayininida bulunan kisilerdir ve sahiplenmelidirler. Dinleyiciler tabiri o anki dinleyicileri dis kapinin dis mandali havasindaymis gibi gözterir. Söyle düsünelim evinize gelen misafirler var ve misafirleriniz oldugunu bir baska dostunuzla paylasiyorsunuz ona misafirler mi geldi dersiniz miisafirlerimmi geldi dersiniz. Bu tamamen özellestirme ve sahiplenmedir.
tabi haklısınız o yönden bakılınca neyse artık o kadar
kusur gördüyseniz sayfanın arkasından
dinleyiciler yazıyosa, im kısmınıda siz yazarsınız
)
ama şuda varki bunu birtek
ben yapmıyorum niye bana dendi
hemencik
..şaka tabi
birde ilk yorumunuzu
okumamışım ben hoşgeldiniz iyi dinlemeler ve
saat butonu bunlar tamamen temanın dizaynına
göre değişiyo bazı butonlar yetişmiyo dizaynın düzenine
göre yapıldığı için umarım anlatabiliyorumdur ..
Saolun aslında şimdi size hak veriyorum zaten ben
paylaşım için tşk ederim yazana kızıyorum keşke
sizin gibi öneri vercek yorumlar yapılsa ...
önerilerinizi dikkate alıcam tşkler :sirin:
sadece size dendi çünkü çok harika bir tema oldugu için ben tsk ederim
*Se-LiN*, emegine saglik
guzel calisma olmus
Bu temanın linkı Kırıktır
emeginize saglik tskler...