akrep1,
Port islemlerini dogru yapmis olsaydin mapping Yesil ve arti gösterirdi.
Demekki bir yerde yanlis var.
[list]1. Bilgisayarina sabit IP ver
2. Modemde Portforwarding
3. Modemde Firewal port ayarlamasi
4. Windows Firewall port ayarlamasi
5. Pc de bulunan diger güvenlik programlarda port ayarlamasi[/list]
Bunlardan biri hatali yada eksik ise tabiiki mapping yesil olmaz.
Forum aramasini kullanarak resimli yada videolu anlatimlardan faydalanabilirsin.
slm ben radyoyun arka sayfasina unutum yardim eterisiniz yani su radyo girdiklerinde sayfayı buyukmet hada kucukmek gibi olan arka radyonu ayar heri olan here nerden gircem yaaaaaaaaaaaaaa
ya ben anlatamadim galiba radyonu enkara bolumune girmek isdiyorum ama nerden girceyimi unuttum resimler yazılar sekiler vs gibi yapdımız here girmek istiyoru yaaaaaaaaaaaaa
mc erdem, kendi kurduğun radyo ana safyasına diyosan üyelik aldığın siteden online ol html düzenleme bölümünden istediğin resmi şekli değiştirebilirsin html bilgin varsa şayet
Radyo yayini yapmak icin actigimda playliste koydygym sarkilar calmiyor bir sure bekledikten sonra bir cızırtı geliyor ve bir sonraki sarkiya atliyor. her sarkida ayni sorun oluyor. dinlerken sorun yok ama.
4.15, 4.16 ve f5 yukledim sirayla sonra hepsini kaldirdim tekrar yukledim sonuc degismedi. daha onceki pc de sorun yoktu. yardim bolumunden bazi solutionlari denedim ancak olmadi.
ie ve mozillada denedim hep hüsran.
Selam arkadslar sorunları olan ve yardımcı olan arkaslara kolay gelsin
benimde bir sorun var ne güzel demi (: sorunum; yayn devrettikten sonra geri dinleyici olarak giremiyorum ve dinleyici olark katıldıgımda isi de radyodan cikayım veya duseyim geri giremiyorum yani pc actıgımda bir sansım var biir defa giriyorum ikinci kez giremiyorum düseyim veya kendim cikayım tekrar girş yapamıyorum girmek istedıgımde resimdeki hata mesajı ile karsılaşıyorum bunu bir arkadaşıma turkceye cevittirdim ve onun söyledigi diger benzer sayfaları kapatıp tekrar denemem gerektigini söyluyormuş mesajda onu da deniyorum tum diger pencereleri kapatıyorum öyle girmeye calısıyorum yine olmuyor tek care pc kapatıp yeniden acmak oluyor her cikis yaptigimda pc acip kapatmam gerekiyor ve bunla idare ediyorum ama bazen acl yayn almam gerekiyor acil radyoya veya kendi radyomdan cikıp baska radyoya girmem gerekiyor reset atmadan yapamıyorum bunun bir caresi varmı arkadaslar tesekkur ederim
** bendeki hata mesajını burdakılerle karsılastrdım burda yoktu belkı vardr ama bendeki ingilizce burdakiler almanca sanırsam o yuzden eger aynı resmı koyduysam özur kolay gelsin iyi gunlar tesekkur edeiyorum...
dejavu80deniz, arkadaşım onun anlamı zaten açık olan radyo yaynınızı tekrar açma imkanı yok anlamında demek yani radyonuz açıkken tekrar radyo açmak için uğraşırsanız o uyarıyı alırsınız
radyodan çıktığınız zaman bazan radyo explorede asılı kalabiliyor ve size o uyarıyo veriyor ki radyonuz şuanda kullanımda yani açık ya pc yi kapatıp tekrar açacaksınız veya
slm arkadaslar ben yayin aldimda bir muddet sonra mixserden sarkilar pes pese atliyor bir turlu cözemedim yardimci olursaniz sevinirim neden sarkilar pes pese atlar butonlar basili degil dikkat ettim
arkadasim tesekkür ederim cevabin icin aam yazdiklarinin hepsi bende dogru yesil pirtum acik modemdende freewalldende ayrica ilk kez mesaj yazdim buraya kizmana gerek yok yani olmadi diye abska yerede yazmisim ozur azarlamana gerek yoktu yani yinede cevabin ciin sagol
turkce karekterden degil arkadasim ben acemisi degilim yanlis anlama ama basima ilk böyle birsey geliyor dun format attim ve yayin aldimda mixser bir muddet sonra pes pese sarki bittinde sarkilari atlatiyor