Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
Öncelikle yapmis Oldugunuz Emek Harcadigíniz Bu güzel temalar icin Tskler emeginize saglik ,sanirim bana göre tema yok sitenizde ,baktigim temalarin cogunda bayan resmi cicek araba ,vs,vs, Türkü Dostlari icin temalarida eklerseniz Cok Sevinirim .Mesela sade ve Tamamen türküler ille alakali olabilir .simdiden tesekür ederim emekleriniz icin ....
yüreğine sağlık arkadaşım süper olmuşş
emeqine saqLık çok qüzeL oLmuş...
süper olmus emegine saglık
emegınıze ve yuregınızı saglık süper olmus (dj sempatik) olarak yapabılırmısınız bı tane sımdıden tskler
paylasim için tesekürler pc düzeldgi icin sevindim
basarilarinin devamini dilerim
vista da sorun yaşiyorum temayı kullanacağım zaman sayfa kapanıyor hata veriyor sizce sorun nedir
COK GESEL OLMUYSSSSSSSSSSSS YUREGINIZE SAGLIK
Re: Duydunmu Yar (Radyo Temasi)
arkadaslar bayadir bir tema yapmiyordum pc deki sorunlar nedeni ile..
ama sorunlar bitti ve ilk temayi sizlerle paylasiyorum..
umarim beyenirsiniz
[stream]http://www.fileupyours.com/files/85564/ISMAIL%20YK%20YENI%20YENI%202006%20DUYDUN%20MU%20YAR%20GB.mp3[/stream]
PARDON YANLIS GÖNDERDİM TEMA ALACAKTIM TEMAYI EKRANA KOYMUSUM ÖZUR MAXMA

)
MAXMA KARDES YAPMIS OLDUGUN TEMALAR INANILMAZ DERECEDE COK AMA COK HOSUMA GITTI BU BASARILI CALISMALARINDAN DOLAYI SANA TESEKKUR EDERIM
emeğine sağlık kardeşim...
PAYLASIMINIZ ICIN TSKLERRRRRRRRRRRRRRR
emeğine sağlık güzel olmuş .tşklr :up:
tebrikler arkdşım.ellerine saglık.
çok güzel bir tema emeklerine sağlık
demek bu güzel tema senindi
ben ilk dj lik yaptıgım sıralar radyo sahibi editleyip kendi ismini yazmıstı bu temaya bende ne güzel tema dediydim
emeklerine sağlık maxima süperr olmuş