Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
TSKLER DOSEger BURDA yapilan anketi ben kazanmazsam, birdaha ne bir TEMA yaparim nede birine YARDIM ederim
TUM EMEGINE SAGLIK
ellerinize saglık bende daha yeniyim burda ama okadar çok sey ögrendimki anlatamam bizimle bunlari paylaşan herkese tesekkür ederim
ne mutlu allaturkaa ailesine veede sitesine sana yardimci ola bilindiyse umarim herseyi bula bildin bulamadiklarinda yaz onlarida biz bulalim vede elimizden gelenin en iyisini sizlere sunlaim saygilarla
ya bisi sorucam bende temalari kullanmak istiyorum ama bu sistem sadece bi tanesini indirmeme izin veriyo delirtecek beni
naughty_sibel,
http://www.allaturkaa.de/orion/downloads.php?cat=2 <<<< burdan indir
Saol Anlattıgın İçin Yapabildim Tşkürler
temalrı yüklemek icin mesaj yazmam istenmiş ben pek yazmayı beceremem ama böyle olması gene iyi insan yazmayı ögreniyor

:lol:
bayram böle mesajlar yazarsan admin arkadaslar seni banlarlar bir daha giremezsin sölemis olim
lutfen sacma sapan seyler yazmayin..
bu temaları değiştirme imkanımız var mı
Degistirme derken...?
Orjinal Temanin üzerinde degisiklik yapabilirsiniz,
fakat Temanin üzerinde yaraticinin imzasi vardir bunu kaldirmadiginiz sürecte Istediginiz sekilde degistirebilirsiniz.
bu temaları değiştirme imkanımız var mı
temma sence deyistirince o temayi yapan kisinin emeyi bosuna gitmezmi
benim sana tek tavsiyem temmayi sadece suslemede deyisiklik yaparsan hem senin emeyin gecer vede o temmayi yapan kisinin
emeyinin hakini vermis olursun
bir gun kendi temman oldugunda vede bir baskasi deyistirirse beni daha cok iyi anlarsin
Kardes öncelikle sitemize hosgeldin: :lalala: Metin kardesim sen bu temalarin nasil yapildigini biliyormusun, yaparken kac paket sigara icildigini, arti kahvenin hatti hesabi yok,)))) kolay bir is degil,kardesim inan bana , istersen sen br tema yap, koy buraya da o zaman ne demek istedigimi anlicaksin paylasmak cok güzel bir sey arkadaslarin begenmesi dahada mutluluk verici bu tip seyleri yapmani tavsi ye etmem :lol: umarim ne demek istedigimi anlamissindir...............................
Arkadaslar temalar da bazen sorun olusuyor ilk zamanlari cok güzel ama bir zaman sonra tema yayinda görünmüyor sayfa beyaz oluyor ben yanlis birseymi yapiyorum acaba hani o konuda biraz beceriksizimde :oops:
Al 3D
al 3D pink
Diddle
temalarinda bu ayin sonuna kadar sorun var,
uzun yol ve But Mud temalarini güncelesdirmemiz gerek...
bunlar haric, download bölümündeki temalarda sorun yok.
Üyelerimizden gelen temalari, malesef kontrol etmiyoruz
beyaz olmasinin nedeni, resim verilmis oldugu url de bulunmamasindan kaynaklanir...
ben yeni üye oldum dowload edebilecekmiyim bakalım
merhaba arkadaşlar.
tema yapmak için program var mı kullanabileceğim.