Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
süper paylasim icin tsk ederim cok tskler
eline saglik evill_3, cok guzel gorunuyorlar,
senmi yaptinn bunlarin hepsini gercekten harikalar...
evill_3, Ellerine saglık Gercekten bir cok arkadasimizin işini görecektir bu butonlar

Mesela ben buton yapmayi hiç sevmem becerememde

Tsk ederim paylasimin için
Gerçekten harika butonlar baya emek verilip hazırlandığı belli emeğinize sağlık paylaşım için teşekkürler
evill_3, emegine saglik
hepsi birbirnden guzel olmus
arkdaslarin isine yarayacaktir eminim
evill_3, şey Bunlari ayriyetten bir klasör içinde resim olarak paylasabilirmisin

Bende photoshop yokta külüstür bir photofiltre var oda psd kabül etmiyor
evill_3, teknikten cok zevkine hayranim :27672: kolay kolay insan teknik olarak bunlari yapabilsede, ilham dedigimiz aslinda yetenek olmuyo bazen, sen cok yeteneklisin, süper calismalar bunlar :up:
@slowcu, caktirma ben sana bu butonlarla sablon yollarim :suss:
Masum Masum, <yazimin başında da belirttim, evet hepsi bana ait çalışmalar. Önceki tema çalışmalarımdan toplayıp düzenledigim bir set. Nasıl yapıldına dair bir flash derside hazırlamıştım ama buraya ekledimmi bilmiyorum. Forumu yeni öreniyorum. Ne nerde nasildir yavaş yavaş örenicem inş.
i-rem, < güzel yorumum çin sana tüm arkadaşlara teşekkürler.
slowcu, egerki *.png uzantılı resim kabul ediyorsa o program (transparent olması acısından png diyorum) haberdar edersen iletinde, bos zamanımda eklerim arkadaşım.
Bütün arkadaşlara yorumlarından dolayı Teşekkürler.
payLaşım için Teşekkür ederim eviLL_3
ELLERİNE VE EMEGINE SAGLIK PAYLASIM ICIN TESEKKURLER...
EVİLLE_3 HARİKA BİR ÇALIŞMA YAPMIŞSIN EMEĞİNE ,YÜREĞİNE SAGLIK.[ :h050:
Emeğine PayLaşımına SağLık Çook GüseL Hepside :thx:
helal sana be kardeşimm emeğine yüreğine sağlıkk hakkını helal et bu paylaşımların içinn
Harika... Ellerine yüregine saglik cok güzel hepsi..
emeğine saglik tsk paylasim için süpersin
evill_3, tesekkürler isimize yariyacagi muhakkak cok saol.
hepside birbirinden harikaaa tşkler paylaşımınız için