Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
Tema Sablon Serisi 5 EviL
sablonblon 41:
sablon 43:
sablon 44:
sablon 45:
sablon 46:
sablon 47:
sablon 48:
sablon 49:
sablon 50:
sablon 51:
Bunlar şablon değilki tema bunlar :roll: Heleki birinci resim textle üzerine yazı yaz tamam

Hepsi öyle bence emeğiniz çok büyük bence kenara köşeye bir yere imzanızı atmalıydınız hazır temaları alıp kendi imzaları atıcaklar :oops: Emeğinize sağlık
temalarınız çok çok güzel olmuş teşekkürler paylaşımınız için.
*umarım alanlar en azından imzalarını atmamak gibi bir nezaket gösterirler.

Teşekkürler yorumlarınız için. Biraz öyle oldu değilmi
Abarttımmı ne
evill_3, eemgnie saglik
hepsi harika olmus
Abartı değilde

Baya hazırcılık olucak alanlar için günlerdir photoshopta bir tema için stil hazırlamaya çalışıyorum gerçekten çok zor bir iş siz stilleride kendiniz hazırlıyorsunuz anladığım kadarı ile yani çok büyük emek veriyorsunuz siz ben çok kısa sürede hazırlıyorum desenizde sonuçta bu birikimlerinizin sonucudur önceden bu stiller için uğraşmışsınız hakkınızı yemezler inşaAllah gerçi daha öncede demiştim her stil sahibini belli eder
evill_3, deniz arkadasimiza tamamen katiliyorum
Cok güzel temalar hazirlamissin Ellerine saglık

Bence imzani esirgeme

temalardan
Gelecek temalarinizda basarilar dilerim
evill_3, Emegine SağLik Güzel PayLasim İçin Tskler
evill_3, arkadaşlara katılıyorum imzanı esirgeme emegine saglık süper hepside...
arkadaslara katiliyorum imzani esirgeme-bende günlerce ugrasiyorum bir tema icin -inanilmaz zaman aliyor-bunlarida zevklen kullanicaklar tahminim-ellerine saglik
gercekten hepside harika olmuslar emegine yüregine saglik
evill_3, madem buraya eklemissin paylasima sunmussun sablon diye ama bence degiller hepsi kendi basli basina birer tema zaten, ben bunlardan kullanacagim ve senin isminide ekleyecegim... Arkadaslarada katiliyorum imzani eklemelisin...
Bundan sonrakilerdede zaten basarilisinda ben genede basarilar dilemek istiyorum...

:up:
Hepsi Harika..Tskler Paylasimin Icin
gerçekten emeğine yüreğine sağlık bencede imzanı esirgeme arkadaşlara sonsuz katılıyorum paylaşımın içinde teşekkürlerr
Bunlar şablon değilki tema bunlar :roll: Heleki birinci resim textle üzerine yazı yaz tamam

Hepsi öyle bence emeğiniz çok büyük bence kenara köşeye bir yere imzanızı atmalıydınız hazır temaları alıp kendi imzaları atıcaklar :oops: Emeğinize sağlık
temalarınız çok çok güzel olmuş teşekkürler paylaşımınız için.
*umarım alanlar en azından imzalarını atmamak gibi bir nezaket gösterirler.
BENDE DENIZE KATILIYORUM EN AZINDAN KENDI IMZANIZ OLSAYDI GERCEKDEN COK GÜZEL HAZIRLANMIS HEPSI KISKANMAMAK ELDE DEGIL :thx: :wallb: :wallb:
ELLERINE SAGLIK HARIKALR ISIME COK YARAYACAK
ellerine emegine saglik tsk ederim paylasim için
tsklerrrrrrrrrrrrr super temalar vermıssın

ozur sablondu demı
Slm
Tskrler Hepsi birbirinden Güzel olmus Emegine Saglik
Dvmini bekleriz Saol :-))
ÜZERRİNDE YAZILARI OLSA İYİ OLURDU AMA YİNEDE GÜZELL TŞLER

)))))))))))) :girl2:
şablonlar süper olmus eline saglik