Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
Tema için sablon~sevdagül~
abla ellerine saglik,ise yariycak bunlar ben aldim 
paylasimin icin tskrlr
masum_serseri, begenmene sevindim photoshopla yeni çalışmalarım inş daha iyisine dogru gideriz
sevd/gul, sen yaparsin abla cok basarilisin,bana zor geliyo photoshop,o yüzden icimden gelerek tema yapamiyorum,baska programlarla yapiyorum mecburen,onlarda icime sinmiyo,o yüzden bu sablonlar cok kisinin isine yarar,devamini bekleriz

) .ellerine saglik
masum_serseri, banadaç ok zor ve karışık geliyordu biraz ugraş milim milim de olsa bakıyorsunki ilarleme kaydediyorsun sabır lazım banada sanada

))
sevd/gul, abla sorun o iste zaten.ah o sabir bende olsa bi,tam yapiyorum güzel güzel gidiyo,biyerde hata oldumu silip bozuyorum ne varsa

)
allah sabir versin hepimize
masum_serseri, amin zamana birak azda olsa hergün karıştır her gün yeni ibşey ögrendgini görceksin dedigi gibi biraz zor ilerliyor milim milim

))
Emegine Saglik..Harikalar Yaratiyorsun..Tskler Paylasim Icin
sevd/gul,abla emeğine sağlık güzel olmuşlar
sevd/gul, çok güzel arkaplanlar olmuş harika görünüyorlar fcp lerinide bekleriz
güzel olmus
güzel olmus elinize sağlık bizde bekleriz yorumlarinizi temalarimiz icin sevda gül kardesim
ellerine sağlık sevdagül abla renklerden moru ve yeşili seçtim çok hoş olmuş
Emeğine PayLaşımına SağLık GüseL oLmuş
guzel sablonlar kullanip tema yapariz ins en kisa zamanda emeginize saglik...
güzel çalışma tşkler aplam bnm
Tskler Güzel Paylasim Icin Emeginize Saglik
sevd/gul, ellerine saglıkk cok hoş olmuşlarrr