Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
sorun degil abla sen nerde kaliyordun tr demi yoksa almanyadami oda :lol
arkadşlar bende nakiş kurslarına gittim biliyorum ama hiç mi hiç sevmiyorum boş verin bu devirde ne nakişi örtün incikli cincikli örtülerden

))
Hahaha..Dur Masum Ablanin Sacilarinin Uclari Kirikmis..Simdi Ordayiz
Sevdagül Haklisin..Neler Var Neler..Kendin Yapmaya Degmez..Okadar Güzelelr Annem Bir Bavul Getirmisdi..
valla ben en son gebclik parkinda bayanlari gormustum ogretiyorlardi :hehe: bende uzaktan bakmistim abe gel send e ogren diyordu
benimde kirik

(( bende geliyorum bekleyin
hahahhahah ne cok güldüm ya.sirada hangi konu var,,bu arada aksam galatasaray maci ne olur,fenerde aksam yenmis duydunuz mu
soz izine geldimmi ayarlariz sevd aha sen ankaraliymisn hemso :lol:
ceza06, hemseriyiz artık ücret istemessin dimii hehe
tamam sorun degil yapariz birseyler
konu dogum gunuydu bu sayfa chat sayfasi oldu arkadaslar sen nerden hemso
saclarda belese geldi hee,bende hemseriyim ha bana da beles biseyler yapin
masum serseri ben bayan kuaförüyum :lol:
masum_serseri, arkadaşlar bu kadar yemek var pasta var deniz nerelerde o da yesin garibim
Sivasli Yokmu
))
deniz kesin suan helva yapiuyordur irmik helvasi :lol:
valla konu ilerledi ama ben aklim yemeklerde kaldi, ve su anda dayanamadim pastayi kasiklamaya basladim bile

duygular prensi senin dogum gunu konusunuda kaynattik kusura bakma, ama guzel gecti

sohbet icin hepinize tesekkurler arkadaslar :up:
deniz duysaydi gelirdi,yada duydu gitti yemek yiyo mutfakta

)
http://www.youtube.com/watch?v=M0E5b2g6JmM
senin icin sivasli olalim buyurumn :up:
Masum Masum, evet ya konu biraz dagildi ama iyi bi eglence oldu,prensin sayesinde sohbet ettik tskr ederiz kendisine
deniz kesin suan helva yapiuyordur irmik helvasi :lol:
ayyy keşke un helvasi yapsa daha güzel olur denizzzzzzzzzzzzzzz hu un helvasi yappp
Hemsom Yok
Beni Isteyen Yok
Bende Gidiyorum..Güzel Muhabetinize Bende Tskler Ederim...