Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
merhaba forum yetkililerine nerden yazabiliyoruz
merhaba forum yetkililerine nerden yazabiliyoruz örnek ben ban yedim sanırım sebebsiz yere olduğunu düşünüyorum iletişime nerden geçicem çözmek adına sorunu..
This post has been edited 1 times, last edit by "Seyyah20" (Jul 10th 2025, 9:47pm) with the following reason: Başlık Düzenleme
Sorununuz yetkililere iletilmiştir ve Radyo Zemheri ile ilgili herhangi bir yasaklama (ban) bulunmamaktadır.
Ancak, hangi isimle ve hangi radyo adına bağlantı (link) gönderdiğinizi belirtmemişsiniz.
Lütfen, hangi isimle yasaklama aldığınızı (banlandığınızı) yazar mısınız?
AreSSTurkuaz chatango hesabı adım hala link (radyozemheri60.blogspot.com) atamıyorum ban varsa sebebinide öğrenebilirmiyim tekrar hata yapmamak adına teşekkürler ilginize
This post has been edited 1 times, last edit by "radyozemheri60" (Jul 11th 2025, 12:20pm)
merhaba yagmurbulutfm isimli chatango hesabım ile link atamıyorum bakabilirmisiniz teşekkürrler yagmurbulutfm.blogspot.com
Selam öceliklen AreSSTurkuaz nikine bakildi ve herhangi bir yasagi bulunmuyor
Rulet Banlanma Süreci Hakkında
Değerli arkadaşlar,
Rulette banlanan kişilerin banını yalnızca o kişiyi banlayan yetkili kaldırabilir. Bunun nedeni, banlama kararının arkasındaki spesifik sebepleri en iyi banlayan kişinin bilmesidir.
Banın Kaldırılması:
Eğer kalıcı kurallardan birini ihlal ettiyseniz, banınızın kaldırılması mümkün olmayabilir.
Ancak, basit hatalardan dolayı uyarı niteliğinde, birkaç günlük geçici bir ban aldıysanız, yetkili gerekli gördüğü takdirde banınızı kaldırabilir.
Lütfen bu süreçte sabırlı olun ve her zaman kurallara bağlı kalın.
İyi eğlenceler dileriz.
Bora 35 teşekkür ederim ilginize öncelikle, lakin madem herhangi bir yasağım yok neden atamıyorum link sorun hala devam ediyor

(
This post "Sid Atamamak" by "Seyyah20" (Saturday, July 12th 2025, 9:43pm) has been deleted by the author himself (Yesterday, 4:48pm)
Merhaba ares bey yasakli nik ile pc nizden giris yapdiginiz icin su an sizin kullandiginiz nikiniz yani ipnizde yasaklanmistir baskalarinin niklerini alip sid atmaya calismayin cünki o nik yasak almis ise sizin ipnizide sistem otamatikmen yasaklar Rulet yönetimi teskkür ederiz