Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
Radyoyu uzun bir aradan sonra açmak istedim ama açamadım :(
Selam.. Radyoyu çok uzun bir zaman sonra açmak istedim açamadım.. aktif etme imkanım varmıdır... yoksa flatcast tarafından kapatılmışmıdır.. öğrenmek istiyorum..
nasıl bir hayat uyarısı aldınız yada ne gibi bir sonlar karşılastıysanız ona göre yardımcı olabiliriz
nasıl bir hayat uyarısı aldınız yada ne gibi bir sonlar karşılastıysanız ona göre yardımcı olabiliriz
Şöyle.. Radyo sahibi ve dj ler tarafından nerdeyse 6-7 ay gibi bir süre açılmamıştı.. bu kadar aradan sonra açmak istedik yani yayın yapmak istedik.. ama açamadık..
Flascast Error.."Please Select preset from the preset list" hata buuuu
ilk yayın aldığınızda olur bu hata
tools penceresinden herhangi bir dark temaya çift tıklarsanız kalkar
ilk yayın aldığınızda olur bu hata
tools penceresinden herhangi bir dark temaya çift tıklarsanız kalkar
iyide.. dark ekran bile gelmiyor.. dj mixser gelmiyor hiç bisey gelmiyor kii.. yukarıda yazdığım hatayı veriyor..

ayrıca axtive x ler dışında radyonun çalışması için başka hangi şeyler gerekiyordu.. bir tane vardı ben unuttumm aklıma gelmiyor.
Please Select preset from the preset list
Bu uyarıyı alıyorsanız flatcast pluginleriniz tamamdır. Bu uyarının geldiği kucuk pencereye tamam tıkladığınızda tool penceresi gelecektir oradan bir dark secimi yaparak yayına geçebilirsiniz. Eğer dj mikser gelmiyorsa ses kartınızı güncellemeniz gerekecektir.