Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
sidimizden ismimiz silinmiş
SELAM RADYOMUN SİDİNİ ATTIGIMDA NUMARA YERİNE İSİM YAZILIYDI BizbizeFm DİYE AMA İSMİMİZ SİLİNMİŞ VE BİZİM NORMAL RADYOMUZ 24 SAAT AÇIK İSİM YAZILMASI İÇİN GEREKLİ TÜM KURALLARDA SAYI FLN TAMDI BU KONUDA YARDIMINIZI İSTİYORUM YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM TSKLER ŞİMDİDEN
SİD: 1439355
RAYO İSMİ : BİZBİZEFM
TEŞEKKÜR EDERİM............
Şikayet var mı diye baktım ancak şikayet de göremedim sayı kriterleri epey yüksek olduğu halde neden silindi acaba
Şuan için evet istatistikleriniz de bir sorun yok, kriterlerimize uygun görünüyor.
Ama listeden çıkarılmışsa , muhakkak bir sebebi vardır.
Ya istatistikleriniz düşük tespit edilmiştir ya da radyonuz o gün kapalı olduğundan olmuştur.
Keyfiyen listeye ekleme/listeden çıkarma yapmıyoruz.
Şikayet olup olmadığını siz nerden kontrol ettiniz merak ettim?
Zaten silinme durumu sadece şikayetlerden olmuyor, yukarıda saydığım sebeplerden birisi de olabilir.
Şikayet olup olmadığını forum sayfasındaki iletilerden gördüm bir problem yoksa tekrar ismimizi yazarmısınız ?
SID numaranız Bizbize Fm olarak yeniden Rulet'e eklenmiştir.
Kriterlerimiz dışına çıkarsanız isminiz, bilgi verilmeden listeden kaldırılacaktır.
Hayırlı olsun.