Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
yesil-mavi tema Evil
yesil mavi:
siyah :
evill_3, SÜPERSİN YİNE SENİN YAPTIGIN TEMALARIN ÜZERİNE TEMA TANIMIYORUM BURDAKİ TEMALARIN HEPSİ ÇOK GÜZELLER AMA SENİNİKLER SANKİ BİR DERECE DAHA ÜSTE BU İŞTE BİR NUMARASIN TŞK EDERİM PAYLAŞIMIN İÇİN
evill_3, harika olmuş emeğinize sağlık
evill_3, bambaska boyutlarda yapiyorsun temalari, illaki eger burasini meclis olarak görebilirsek, photoshop'u meclisteki herkesten iyi kullandigini düsünüyorum :masum:
*kücücük bir elestiri: chat ve misafir alanindaki mavi isik topu, diger mavi renk tonunu yakalasaydi, daha kusursuz görünürdü
Avatarinda ve bazi temalarda kullandigin yesil rengi cok dehset güzel duruyor :up:
Yorumlarınız için teşekkürler. Pek tema ile ilgilenmiyorum ama elimden geldince tema paylaşıyorum.
Renklere gelince irem arkadaşım, bilerek ayırdım renkleri. üst ve alt farklı renkler olsun istedim. açıkçası birkaç renkte yapıcaktım temayı. ama renkler uymayınca bende yoruldum bu şeklide bıraktım
not: tema yapımında çok hızlıyımdır ama dediğim gibi tema yapmıyorum pek
evill_3, emegine saglik
harika calisma olmus
Basarilar
Emegine Saglik..Tskler Güzel Paylasim Icin
tşkler paylaşımın için süperrrrrrr
emegine saglik süper olmus
Çok güzel ve temiz çalışmaların var.Ellerine sağlık.
emegine saglik süper olmus tesekkürler.