Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
komut sistemindeki İp numaralarini ag baglantilari özellikler kısmına yanlis deger olarak verirsen internet baglantiniz gider unutma
suu06, http://www.allaturkaa.de/orion/kb.php?mode=article&k=4 << burda videolu anlatımlar var. Onları izleyebilirsin. Hem ip sabitleme hem de port açma ile ilgili...
benim derdimde ZyXel P-660RU-T1 v2

kafayı yedim bende özel yardım edebileceğini söyleyen bir arkadaş vardı .Eğer ilgilenirse sevinirim yoksa atcam bu modemi büyük bizr zevkle
ve portum acık siteniz vesilesi ile gerekli tüm ayarları yapmıştım ama ben yayın aldığım zaman giriş olmuyor kesinlikle.
ab-ı hayat, Buradaki yazılanları baştan sona oku.
http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=13372
Bu yardımınız için tesekkür ederim Wanted ben sürekli gelip bu konu hakkında sitenizden yardım alıyorum ama artık dayanamayıp bende yazdım.İnanın her türlü ayarları yaptım yayında statik + ama giris olmuyor yayınıma .Modemde güvenlik duvarı yok pcmdeki güvenlik duvarları ayarlamasınıda yaptım

ama hala yok.olmuyor malesef...
Sitenize bu konuda cok tesekkür ederim zira tüm bilgilerimi burda öğrendim.
ab-ı hayat, site adresini bırak kontrol edelim. Yukarda verdiğim linke de baştan sona göz at lütfen.
Bazen tek başına port açmak yeterli olmuyor. Upload hızı bağlananların portlarının açık olması vs vs birçok nedeni de olabiliyor.
Dj in portunun açık olması işin en önemli ve ilk adımı
çok karişik bir anlatim ve bunun türkçe versiyonu yokmu
lilikum53, neyin türkçe versiyonunu sordun modemine portmu açamıyosun tam anlamadım demek istediğini
modem markası belirt ki yardımcı olcak arkadaşlar için daha kolaylık olsun neye göre açıklama yapılcak sana hiç bişey anlamadım
KARDES PORT acamayanlar zyxel 660t1v2 acamayan arkadaslar ben sıze yardımcı olayım ben kendıma cmayı basardım acamayan tesmı veren arkadas benım msn gel sana yardımcı olayım ordam meyıl yolla bana
edit bu modemde acaömayan arkadasların modemını acmasını gposterecm cok basıt

)))))))))))) adam gıbı yardım sıteyenler ıcın.........
hayalet dj, eger yardim edecekseniz buyrun burda yardim edinki yardiminiz yardim olsun,
ozelden yada msn den yapilmis yardim hic bir sekilde baskalarina faydali olmaz,
bir daha msn adresinizide eklemeyin, yardim teklifiniz varsa buyrun forumda sorulari olanlara bildiklerinizi yazin...
arkadaşlar ben vista kullanıcısıyım ve portlarım açık güvenlik duvarından iznide verdim ama hala benim açtıgım yayına kimse giremiyor bunu çözen bir arkadaşımız varmı ????
arkadaşlar ben vista kullanıcısıyım ve portlarım açık güvenlik duvarından iznide verdim ama hala benim açtıgım yayına kimse giremiyor bunu çözen bir arkadaşımız varmı ????
port islemlerini ve güvenlik islemlerini dogru yapdiysan info da
mapping + olur ve kimse yayinina girmekde zorlanmaz.
port islemlerini ve güvenlik islemlerini dogru yapdiysan info da
mapping + olur ve kimse yayinina girmekde zorlanmaz.
mapping + güvenlik duvarı işlemlerinide dogru yaptım ve dün akşam bilgisayarcı arkadaşımda tüm işlemleri kontrol etti ve eksik yok ama neden açmadıgını ben de çözemedim diyor.
oplk, portların açıksa ve mapping + yeşil gösteriyorsa radyona herkez girebilir radyonuza kimse gelmiyor olmaması portların kapalı olduğu anlamına gelmez herzaman
mesela örnek flatcast ayarlarında türkiye yi mi işaretlediniz veya sizin radyonuzu bilen arkadaşlarınız varmı vs. vs bunlarda bi alternatif işte
kac kisi girmek istedi @ oplk,
ve negibi hata veriyor?
radyo linki nerde?
şimdi ben açtıgım zaman 1-2 arkadaşım girmeye çalışıyor ama malesef giremiyor şimdi ben size radyomun linkini vereyim siz benim misafirim olmaya çalışın bakalım girebilecekmisiniz http://radyoselcukuniversitesi.tr.gg
oplk, arkadaşım portların kapalı senin açı değilki
Flatcast uses P2P-technology. Currently there is no node, which could deliver you the stream data. If only a small number of viewers join the stream, the reason for the problem might be at the others. If you got the problem more often, the most common reasons are:
You have installed a "Personal Firewall" like ZoneAlarm, XP Firewall etc. Open within this firewall port 40123 for UDP.
You are connected via a router/firewall with the internet, which blocks UDP frames. Create a fixed mapping on port 40123 to the sender PC. Some explainations how do this you will find at
veya senin pc de herhangi bir frewall programı yüklü o engelliyor girişi
şimdi berat kardeşim ben sana msn adresimi vereyim denetim masasında olan programları ben sana orada yazayım sen bana hangisinin firewall oldugunu sole yani EDİT@hotmail.com---- beratcan
msn yasak
oplk,
ben acik portlarimla bile giremiyorum radyona...
udp 40123 portlarina izin verecegine tamamiyle engellemis olmalisin.
eger hic bir islem yapmasaydin bile, portu acik olan bir dinleyici rahatlikla girebilirdi?
yayin kalitesi kac?