Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help . It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form , to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here .
Terörü Lanetliyoruz[tema]
ladykiller has attached the following file:
vatanımız için herseye variz önce vatan!! eline saglik cok anlamli bir tema sagolasin
Tesk ederim Arkadaslar ilginiz icin evet Tabiki ilk önce Vatan dir Canimiz kanimiz feda Olsun.... Bu arada Sehitlerimizide bu Temayla anmak istedim... Saygilarimla
ALLAH RAZI OLSUNN cok güzl ve anlamli olmus analayana tabi....
Paylaşım için teşekkürler.Emeğinize sağlık.
ladykiller , Çok güzeL çaLışma oLmuş eLLerinize sağLık.
cok guzel paylasım ıcın tesekkurler emegıne saglık
.....!!!Terörü Lanetliyoruz!!!..... Hep birlikte ..... Hepimiz Askeriz Teröre Yeteriz , Anyana Sevgi Anlamayana Mermi, Sevgi verdik Olmadi !!! ....SIRA MERMIDE.... Sehitler ölmez Ezan dinmez Vatan Bölünmez... Saygilarimla
ladykiller , Emegine SagLik Böyle bir günde bu temayi yapman cok düsünceli yüregine sağLik
ladykiller , çok güzel yerinde bir tema olmuş teşekkürler paylaşım için emeğinize sağlık.
Şehit haberlerini duymak çok üzücü gerçekten
Allah ailelerine sabır versin
emeğine sağlık harika olmuş teşekkürler
Şehit kardeşlerimize ALLAH tan rahmet ailelerine sabirlar dilerim
Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır
Toprak,eğer uğrunda ölen varsa vatandır.
Mithat Cemal Kuntay
harika olmus emegine yüregine saglik ladykiller , özellikle misafir alanindaki yazi cok hosuma gitti tskler...
Sehitlerimize Allah'tan rahmet tüm TÜRKİYE'ye ve yakainlarinada bassagligi diliyorum, Allah sabir versin...
Vatanima Duyulan Bu Nefret Yetsin Sevmeyen Defolup Gitsin...
vatanımız için herseye variz önce vatan!! eline saglik cok anlamli bir tema sagolasin
emegine saglik cok guzel olmus
bu temaaları nasıl kullanıyoruz ?? yanı koycaz
anlamlı ve güzel olmuş tşkler
abim tema ve tema iicn ele aldiign konu cok guzel tskler paylasim icin
>>VATANSIZLARIN INADINA VATAN SAGOLSUN<<
Arkadaslar Tekrar hepinize Tesekkür etme ihtiyacini duydum Bu kadar ilginize göre... Saygilarimla selamlar.... Ne mutlu Türküm diyene....Atartürk
cok güzel bir ekran,eelerinize saglik.