Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
Biri Adana mı dedi...

Abim ben yalnız İbodan süpheliyim cakma Adanalı gibi....

ama güzel barak havası söyler gibi duruyor...
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

Alıntı sahibi "RenksizGazete"
Alıntı sahibi "Atilla_Ky"
Alıntı sahibi "01antepli27"
Abi duyduğum kadarıyla çok iyi uzun hava söylermişin..
Sana onu diyen hani adanalı varya hani topragın. işte o cok iyi söyler
seni başından savmak için beni bahane etmiştir
Biri Adana mı dedi... Abim ben yalnız İbodan süpheliyim cakma Adanalı gibi.... ama güzel barak havası söyler gibi duruyor...
Vallamı desene bizi zarflıyor aslında ben ibrahimin cok iyi klasik batı muzigi hocası oldugunu duydum tema falan hikayeymiş
Vallamı desene bizi zarflıyor aslında ben ibrahimin cok iyi klasik batı muzigi hocası oldugunu duydum tema falan hikayeymiş
Bende bügün kulaklarımdan bi doktora görüneyim diyordum çınlamaktan yatamadım maden buradaymış....
EDEP OLMADIKCA ASALETiN FAYDASI OLMAZ!!!...
Abim Bıyıksız halin hiç yakışmamış...
Küllüyen yalan abim . kesin engin kendi resmini göstermiş bu abimin eski hali demiştir
yaparmı yapar
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

Valla ben bilmem abim haber kaynağı sağlam haberin olsun...
Külliyen yalan abim onu diyen alt etmiş...
Onu beşi bırakta kimse duymasın aramızda nasıl kıydın abim o güzelim bıyıklara...
Külliyen yalan abim onu diyen alt etmiş...
ben Hilal ve Süslü sedefin yalancısıyım abisi her gece nöbetteler burada ve ahaaaa bu eşşekten düşmüssün

ama korkma eşşege birsey olmamış

Yanlış görmüşlerdir abim...
Son aldığım bilgiye göre geçenlerde radyonun birinde canlı Türkü söylemişin...
Ata duyduğuma göre plajda koşarken düşmüşün...
hemide nasil sol kolumu incittim....
Ata gecmis olsun nere bakıyordun ))) duyduğuma göre bilerek düşmüşsün dikkat çekmek için

Abim bence ağzını ayırmıştır sağa sola...
Rusyaya bakıyordum abim haritada nerde diye...
Abim bence ağzını ayırmıştır sağa sola...
Rusyaya bakıyordum abim haritada nerde diye...
oradan uzak gözükür ata.. ben sana bu hafta ugrayayım beraber bakarız rusyaya abisi

ama duydum ki ibonun rusyaya bakması yasakmış

Atilla abim duyduğuma göre Atanın sol kolunu alçıya almışlar bilgin varmı??? o kadar dedim ağzını ayırma diye...
Kulağıma geldi ibrahim hatta haritadan litvanya'ya bakıyormus o an incitmiş